Ανακοίνωση της Τ.Ο. Αγρινίου του ΕΠΑΜ για τις εξελίξεις στο Νοσοκομείο Αγρινίου

 


Τις τελευταίες μέρες γίναμε μάρτυρες ενός χαρτοπόλεμου του Διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου, καθώς και του Υπουργείου Υγείας και του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κ. Μάριου Σαλμά, για το ποιος φταίει για τη θνητότητα της ΜΕΘ-COVID του Νοσοκομείου......

Συγκεκριμένα, η θνητότητα σε αυτήν τη μονάδα έφτασε στο απόλυτο 100%! Και, φυσικά, το Υπ. Υγείας, “νίπτοντας τας χείρας του”, απέδωσε όλες τις ευθύνες στον Διοικητή του Νοσοκομείου, αναφέροντας ότι έχει “διοικητικές και ποινικές ευθύνες που πρέπει να διερευνηθούν από την Εισαγγελία Αγρινίου” και οδηγώντας τον σε παραίτηση.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κύριο που όλα αυτά τα χρόνια παρίστανε τον Διοικητή του Νοσοκομείου μόνο και μόνο για να εισπράττει τον πλουσιοπάροχο μισθό του, ότι έπρεπε να το περιμένει. Στην πρώτη στραβή θα τα έριχναν επάνω του για να μπορέσουν να κατευνάσουν τη λαϊκή οργή. Τώρα δικαιολογείται γιατί δεν ήρθε ποτέ ο κ. Σαλμάς (επίκουρος καθηγητής ιατρικής και κυβερνητικός βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας) να δει τι γίνεται στο Νοσοκομείο από το 2019 που το είχε επισκεφθεί για προεκλογικούς λόγους.

Εμείς όμως ρωτάμε τον πρώην πλέον διοικητή του νοσοκομείου, τι ακριβώς έκανε για να ενημερωθούν οι πολίτες του Αγρινίου και των γύρω περιοχών σε τι κατάσταση βρίσκεται το Νοσοκομείο; Η απάντηση είναι απλή. ΤΙΠΟΤΑ. Καθόταν εισέπραττε το μισθό του και από δω πάνε κι άλλοι.

Το ίδιο βέβαια θα πάθει και αυτός που θα αναλάβει να παριστάνει τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου. Και όλα αυτά γίνονται γιατί πρέπει να εξοργιστεί ο κόσμος με τον δημόσιο χαρακτήρα του Νοσοκομείου και έτσι να μπορέσουν πιο εύκολα μέσω ενός ΣΔΙΤ να το παραδώσουν σε ιδιωτικά χέρια. Και δόξα τω θεώ, στην περιοχή μας υπάρχουν πολλοί που το λιγουρεύονται...

Αγρίνιο, 6 Ιουνίου 2021
Η Τ.Ο. Αγρινίου του Ε.ΠΑ.Μ.

Σχόλια