Εικαστικές παρεμβάσεις σε δημόσια σημεία του Μύτικα

Με βάση το Πνευματικό Κέντρο Μύτικα θα δημιουργηθεί μία εικαστική πορεία ζωγραφίζοντας σημεία στο δημόσιο χώρο του χωριού, αντλώντας θέματα από παλιές ιστορίες και στοιχεία της περιοχής.

Μπορείτε να λάβετε μέρος χωρίς να έχετε ειδικές γνώσεις ζωγραφικής.

Το εργαστήριο είναι ανοιχτό σε όλες τις ηλικίες από 6 ετών και πάνω χωρίς συνοδό, ενώ σε μικρότερες ηλικίες απαιτείται συνοδός.Οι ώρες του εργαστηρίου θα είναι μεταξύ 18:30 μ.μ. και 21:00 μ.μ. και τα υλικά παρέχονται από τη διοργάνωση.

Στις 9 Ιουλίου 18.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα θα γίνει η έναρξη και η εισαγωγή στο εργαστήριο όπου και θα δοθούν οι ανάλογες κατευθύνσεις πάνω στις οποίες θα δουλέψουμε τις υπόλοιπες ημέρες.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. «Σας περιμένουμε με χαρά και δημιουργικότητα!» αναφέρει η σχετική πρόσκληση.

Πληροφορίες:

Υπεύθυνη εργαστηρίου : Ελίνα Νιάρχου

Συμμετέχοντες εικαστικοί : Μ.Αντωνοπούλου, J.Lacombe, R.Simian

 Για να δηλώσετε συμμετοχή ή για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε ή με την ΕλίναΝιάρχου /email :elinaniarchou@hotmail.com /Τηλ. :6942087223 ή με την Γωγώ Ταμπάκη/τηλ : 6979138218

Τα παραπάνω εικαστικά δρώμενα επιμελείται η Ευαγγελία(Ελίνα)Νιάρχου σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. “Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια» του Δήμου Ξηρομέρου” και αποτελούν μέρος του ερευνητικού εικαστικού της έργου (Πρακτικές σύγχρονης τέχνης πάνω στον ανεξερεύνητο λαϊκό πολιτισμό του Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας) , το οποίο υποστηρίζεται από το Υ.Π.Π.Ο.Α.


Σχόλια