Ανακοίνωση - Ενημέρωση Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης "Χριστόδουλος Παμπλέκης"

 


Το Δ.Σ. του Συλλόγου σε συνεργασία με το Δ.Σ. του Αγροτικού Συναιτερισμού Μπαμπίνης Παλιούρα Κ. Νικόλαο, Κομπλίτση Φ. Κωσταντίνο, και Μπενέκο Δ. Φώτιο, καθώς και την μεγάλη βοήθεια και συνεργασία του Προέδρου της επιτροπής μουσείου κ. Χρυσικού Βλ. Πέτρου,.....
σας ενημερώνουμε ότι μετά από 15 μήνες αδιάκοπης εργασίας και πολύ μεγάλης γραφειοκρατικής διαδικασίας καταφέραμε ένα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα, (δηλαδή να λυθεί οριστικά το θέμα), για το παραχωρηθέν κτήριο, από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό, στο οποίο στεγάζεται το Μουσείο του Συλλόγου μας.

Το κτήριο βρίσκεται στην τελική φάση της νομιμοποίησης, (συμβόλαιο αγοράς οικοπέδου, δήλωση στο κτηματολόγιο, πληρωμή προστίμων, εργασίες τοπογράφου και μηχανικών). Τα έξοδα πληρώθηκαν από τα εναπομείναντα στο ταμείο του Συνεταιρισμού κατά 80 % και τα υπόλοιπα επιβαρύνουν το Σύλλογό μας.

Ακριβής ανακοίνωση - ενημέρωση θα γίνει στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στις 12 Αυγούστου από τον Πρόεδρο της επιτροπής ο οποίος διαχειρίστηκε το θέμα με μεγάλη υπευθυνότητα και νομιμότητα.

Ως Δ.Σ. του Συλλόγου νοιώθουμε την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν σ' αυτή την προσπάθεια και να τους πούμε μέσα απ' αυτές τις λίγες γραμμές, ότι μας κάνανε περήφανους για την άψογη συνεργασία και υπευθυνότητα που υπέδειξαν όλο αυτό τον καιρό (παρόλες τις δυσκολίες της πανδημίας αλλά και της χιλιομετρικής απόστασης), χωρίς γραφικότητες, τυμπνοκρουσίες και κομπασμούς, κάναμε όλοι το καθήκον μας, για να παραμείνει το κτήριο στολίδι στα χέρια Μπαμπινιωτών.

Το Δ.Σ.

Σχόλια