Απόστολος Νικ. Πανταζής: Εικόνες εγκατάλειψης και αδιαφορίας, στο σύγχρονο ΔΑΚ Αστακού







 Αθλητισμός = Πολιτισμός!

Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή κατασκεύασε το σύγχρονο ΔΑΚ Αστακού,ένα κόσμημα για τη περιοχή το οποίο και παρέδωσε σε άριστη κατάσταση προς χρήση όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων καθώς και άλλων εκδηλώσεων από σωματεία,συλλόγους και φορείς.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να φιλοξενήσει το «summer camp Taekwondo» με συμμετοχές από συλλόγους της Ελλάδος καθώς και του εξωτερικού.

Εικόνες εγκατάλειψης και αδιαφορίας,είναι σημερινές που μιλούν από μόνες τους σε εσωτερικό αλλά και περιβάλλοντα χώρο που όπως φαίνεται έχει καταντήσει σκουπιδότοπος.

Απόστολος Νικ. Πανταζής


























Σχόλια

  1. ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ..
    ΝΡΟΠΗ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ..
    ΕΝΑ ΕΡΓΟ 2.000.000 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπή και μόνο ντροπή στην Δημοτική Αρχή για τις εικόνες εγκατάλειψης αφού κυβερνούν ( υποτίθεται ) για δυο χρόνια και η συντήρηση του παλατιού της νεολαίας είναι αποκλειστική τους ευθύνη .
      Όλα τα άλλα είναι ανευθυνότητες .
      Παναγιώτης Σταικος

      Διαγραφή
    2. Ανεξάρτητα εάν οι εγκαταστάσεις του δήμου μας βρίσκονται εν λειτουργία ή για αντικειμενικούς λόγους δέν λειτουργούν οι εγκαστάσεις του δημου μας αυτονόητο είναι ότι θα πρέπει να συντηρούνται.
      Και με την ευκαιρία της εν λόγω ανάρτησης θα ηθελα να ρωτησω τον πρώην δήμαρχο Αστακού και νύν επικεφαλής της δημοτικής παράταξηςτου δήμου μας : << Αναζωογόνηση Ξηρομέρου >> Κ. Παναγιώτη Στάϊκο
      -Εάν κατα την γνώμη του έπραξε σωστά
      η προηγούμενη δημοτική αρχή του δήμου 2014-2019 που δέν ενημερώθηκε τότε έγκαιρα και εκ των προτέρων -αλλά ενημερωθηκε εκ των υστερων το δημοτικό συμβούλιο του δήμου μας για την ανάγκη επιπρόσθετων τεψνικών τεχνικών που απαιτηθηκαν για την πληρη κατασκευή του εν λόγω τεχνικού έργου.
      απλός υποστηρικτής της δημοτικής και προοδευτικής παράταξης
      του δήμου μας : 《 Συμπολιτεία Ξηρομεριτών 》

      Διαγραφή
    3. τυπογραφική διόρθωση λέξης και φράσης : εγκαταστάσεις ,
      επιπρόσθετων εργασιών τεχνικών

      Διαγραφή
  2. Τι να πρωτοκάνει ο τριανταφυλακης. Βρήκε ένα δήμο χρεωκοπημένοι ένα δήμο διευθαρμενο. Ένα δήμο σε πλήρη εγκατάλειψη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΤΙς ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου