Καλώς τον και ας άργησε.



Δελτίο τύπου.



Καλώς τον και ας άργησε.


Να ενημερώσουμε τον κο Πανταζή ότι μετά την εγκατάλειψη του Αιόλου από τον ίδιο, η ανδρική ομάδα δεν ξανάπαιξε (διαλύθηκε), το εφηβικό είχε ελάχιστα παιχνίδια και το παιδικό έπαιζε τις περισσότερες φορές στο κλειστό του Γυμνασίου Αστακού, όπου έκαναν και προπονήσεις. Το δε τελευταίο 1,5 χρόνο το γήπεδο είναι κλειστό λόγω πανδημίας.

Οι φωτογραφίες δείχνουν δύο πόρτες σκεβρωμένες. Όλες τις υπόλοιπες φωτογραφίες από τουαλέτες, παρκέ, δίχτυ και εξωτερικούς χώρους καλύτερα να μην τις σχολιάσουμε.

Δεν ήξερε ότι οι πόρτες από το 1ο χρόνο λειτουργίας του κλειστού επί της δικής τους θητείας, παρουσίαζαν προβλήματα; (φούσκωμα και σκέβρωμα).

Δεν ήξερε ο κος Πανταζής ότι από 1.200.000 € κόστος κατασκευής, προδιαγραφών Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, το κλειστό κόστισε τελικά 2.000.000 €;

Έχει ξαναδεί πόρτες να φουσκώνουν και να σκεβρώνουν μετά από 4 χρόνια λειτουργίας; Φταίει η εγκατάλειψη ή η κατασκευή;

Επίσης δεν γνωρίζει ότι το κλειστό που στοίχισε 178.000 € παραπάνω υπερσυμβατικές εργασίες που εκτελέστηκαν προφορικά (τις ενέκρινε και τις ψήφισε και ο ίδιος κατόπιν εορτής), χωρίς ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου και εγγραφή των αντίστοιχων πιστώσεων στον Προϋπολογισμό, δεν παραδόθηκε καθόλου σε άριστη κατάσταση όπως ψευδώς αναφέρει ο κος Πανταζής, αλλά τα προβλήματα στις τουαλέτες είχαν κάνει την εμφάνιση τους επί της θητείας τους ακόμα και αυτό το ξέρουν όλοι και σχολιάζονταν αρνητικά.

Φαίνεται ότι η πρεμούρα να εκτελεστεί τάχιστα το έργο και να παραδοθεί για να ικανοποιηθεί η πρόσκαιρη ματαιοδοξία κάποιων, έως την στιγμή που εγκατέλειψαν την ομάδα, είχε εμφανή αποτελέσματα στη ποιότητα κατασκευής του έργου.

Δεν είναι κακό να επανεμφανίζεσαι. Κακό είναι να παριστάνεις τον ανήξερο, μετά από 5 χρόνια καταστροφικής διοίκησης για τον τόπο και τους πολίτες και να ζητάς και τα ρέστα!!!


ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ

Σχόλια

  1. Το ΘΡΑΣΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ..
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΠΑΝΤΗΣΗ..
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ !!!
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήμαρχε στην αρχη της θητεία σας επιπλήξατε τον δημοτικο σύμβουλο Κώστα Γεωργούλα για μια πρόγκα στο παράθυρο του λαογραφικού της παλαιομάνινας οτι και άνοιξε το παράθυρο και εσπασε μια στάμνα !!!
    ο νυν πρόεδρος της Κοινωφελούς εδινε συγχρητήρια για το έργο που παρέλαβε εσεις φωνάζατε για την πρόγκα !!!!
    Πως αλλάζουν οι καιροί εδώ βλέπουμε πάλι να ρίχνεται ευθύνες στους προηγούμενους !!!
    Κύριε δήμαρχε οι ευθυνες ειναι όλες δικές σας ...
    Απο εδω και πέρα δεν υπάρχει το φταίνε οι προηγούμενοι δεν περνάει πλέον στους δημότες του Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζητήστε συγνώμη έστω και αργά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πιος είναι ο υπέυθυνος για αυτό το χάλι ..
    Δημοτικοι συμβουλοι της τκ Αστακου εδω και τωρα να δώσετε εξηγήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο ξεφτίλα ποια ντροπή..
    Βλέπαμε αναρτήσεις του Δημάρχου για το καλωσόρισμα των αθλητών.
    Καλά δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να τον ενημερώσει για το χάλι του γηπέδου .
    Να κάνει μία επείγουσα απευθείας ανάθεση σαν απο αυτές που μας εχεί συνηθήσει τελευταία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρχοντες του πολιτισμού οι πόεδροι των δυο νομικών προσώπων συνηπογράφουν αυτο το δελτίο τύπου ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΣΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημαρχε δεν ακούς κανεναν σε εχουν κλείσει σε κλουβί ο Ξερόλας ο Φρουτάκιας και ο Ινστρούχτορας .
    ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΕΥΤΗΤΕ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ .................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γήπεδο ΑΣΤΑΚΟΥ ΔΑΚ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
    Είναι κρίμα να δαπανιούνται τόσα χρήματα σε έργα σε όλη την Ελλάδα και να αφήνονται στην τύχη τους, και το χειρότερο είναι ότι σε αυτά δραστηριοποιούνται παιδιά.
    Κοιτάζοντας αυτές τις θλιβερές εικόνες μας πιάνει θυμός για την εγκατάλειψη δομών που έχουν σχέση με τα παιδιά και με την νεολαία της δημοτικής ενότητας ΑΣΤΑΚΟΥ .
    Η Δημοτική αρχή πρέπει να αντιδράσει άμεσα γιατί από τις φωτογραφίες διακρίνουμε τον κίνδυνο αναβολης και ακυρώσεις συμμετοχης ομάδων στους αγώνες που εχχουν προγραμματιστει να αρχισουν σε λίγες μέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο Αποστόλης δεν εφυγε ποτέ αγαπάει τον τοπο του και το εχει αποδείξει αρκετες φορες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δήμαρχε προχωρά. Γράψε επιστολή στον ομοϊδεάτη υπουργό, ανάφερε του ότι οι προηγούμενοι ήταν άχρηστοι και ότι παραλάβετε χάος. Ζητά του λεφτά και βεβαίωσε τον ότι θα τα πάρετε από τους ετεροδημοτες. Όπως ακριβώς με το πάγιο της ύδρευσης. Αυτός που μένει στο χωριό είναι ο πελάτης μας. Δεν πρέπει να εισπράξουμε τα χρεωστουμενα από αυτόν. Αυξάνοντας το πάγιο θα το πληρώσει ο ετεροδημοτης, γιατί έχει λεφτά και δεν έχει κατανάλωση. Στο κάτω-κατω τους τα έχουμε δώσει παλιά για να μας ψηφίσουν (αυτό έχει ακουστεί στα ιδιωτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας).
    "ΜΠΡΑΒΟ" ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οτι εισται ανικανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  16. Μήπως είναι καί αυτή δολιοφθορά του Λαϊνά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ηθεγι όλα όσα έχετε παραλάβει έχετε κάνει δηλώσεις για όσα δε σας έκαναν.. Για το γήπεδο δεν κάνατε καμία δηλωση επομένως ψευδεστε κύριοι της δημοτικής αρχής.
    Επίσης το γήπεδο λέγεται ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΎ και όχι Αιόλου επομένως δε μας ενδιαφέρει τι έκανε ο Αίολος
    Τρίτον, είναι περιουσιακό στοιχείο του Δήμου Ξηρομερο μυ και ασχέτως πανδημίας η όχι θα έπρεπε να έχει συντηρηθεί για να μπορεί ι να χρησιμοποιείται. Αντ αυτού στο όνομα της πανδημίας ευτυχώς που δεν είχατε ξεχάσει ότι υπάρχει... Η μήπως έπρεπε να το ξεχάσετε?? Η κακοσυντηρηαη είναι δικό σας θέμα εδώ και 2 χρόνια και θα έπρεπε να έχετε μεριμνήσει για την επισκευή τυχόν λαθών κατασκευής... Αλλά ο δήμαρχος ως ιατρός δεν γνωρίζει ότι αυτή η κατάσταση είναι εστία μόλυνσης?? Ετοιμάζει υαε κβο ντο που???? Σ αυτό το αχουρι που μόνο γελάδια λείπουν από. Μέσα?? Ντροπή σας αυτή δεν είναι ανατροπή τώρα. Είναι καταστροφή Τώρα.. Κοροιδεψατε για τα καλά. Ντροπή σας χάσατε το κύρος σας και την αξιοπρέπεια σας. Ξεχάσατε που είστε δήμαρχος και κοιτάξτε να φτιάξετε τους φίλους σας. Και μιλάτε κιόλας. Έχετε πολύ θράσος αλλά μ οποίο δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γαλουνακια σας ποναει ο Δημαρχος της καρδιας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην αναμασάτε την ίδια καραμέλα καλά δεν βαρεθηκατε ;;;

      Διαγραφή
  19. Πέρυσι τέτοια εποχή έγιναν πάλι αγώνες στο ΔΑΚ από τον ίδιο σύλλογο κ το γήπεδα όπως κ τα αποδυτήρια ήταν σε άριστη κατάσταση. Ο δήμαρχος μάλιστα φωτογραφιζοταν όπως κάνει συνήθως. Δεν είναι θέμα ποιότητας κατασκευής λοιπόν αλλά αδιαφορίας κ ανικανότητας! Ξέρουν μήπως ποιος έχει κλειδιά και ποιος μπαινοβγαινει στο γήπεδα? Για το ότι ο εξωτερικός χώρος είναι σκουπιδότοπο φταιει η κατασκευή? Είστε ανίκανοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τον έχει πάρει στο λαιμό του ο ξερολας με τον φρουτάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  21. Δολιοφθορά επίτηδες το κάναν είχε αντικλειδια η παράταξη ΔΥΝΑΤΌ ΞΗΡΟΜΈΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Με αυτή την ανακοίνωση αυτοεξευτελίζετε. Για την ταμπακιέρα τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το ΔΑΚ Αστακού οριστική παραλαβή ως έργο έχει τον Οκτώβριο του 2020 .Γιατί λοιπόν τότε δεν έκαναν παράπονα στον εργολάβο ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου