Το θολωμένο μυαλό και ο καραγκιόζης .!!

  



Απόψε το βράδυ η Δημοτική Αρχή Συγκάλεσε Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς σου Αστακού, καλώντας εκτός από τους Δημοτικούς Συμβούλους  και φορείς και πολίτες ,αλλά η συμμετοχή ήταν απογοητευτική   .

Αφού έκανε την εισήγηση ενημέρωση ο Δήμαρχος, στην συνέχεια αφού ο Πρόεδρος μου έδωσε τον λόγο είπα :

Θα ήταν ανέντιμο από πλευράς μου και της παράταξης μας να πούμε, πως για το κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς στον Αστακό φταίει ο Δήμαρχος  και η παράταξή του .

Στην ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που είχαμε πάρει είχα εκφράσει την  ευχή να μην κλείσει η Τράπεζα , παρά το  γεγονός ότι είχα μεγάλους φόβους , πως θα έκλεινε ,αφού οι πληροφορίες που είχα όχι μόνο εγώ αλλά σχεδόν όλοι ,αυτό εθεωρείτο βέβαιη ειλημμένη απόφαση , πράγμα το οποίο θα ήταν μεγάλη ζημιά για τον Δήμο μας και  ειδικά για την Πόλη του Αστακού και μεγάλη ταλαιπωρία για τους ηλικιωμένους οι οποίοι δεν είναι εξοικειωμένοι με τις νέα τεχνολογίες , σε αντίθεση με τους νέους ανθρώπους και τις Εταιρίες οι οποίοι κάνουν τις συναλλαγές τους μέσα από τον Υπολογιστή τους.

Έτσι επειδή οι Τράπεζες είναι επιχειρήσεις με μετόχους , στους οποίους μέσα από τους ισολογισμούς δίνουν λόγο, δεν λειτουργούν με κοινωνικά κριτήρια και έτσι  δεν υπακούουν σε Κυβερνητικές αποφάσεις για το ποιες Τράπεζες θα παραμείνουν ανοιχτές ,αλλά με βάση τα οικονομικά αποτελέσματα και στοιχεία δίδουν στα κεντρικά .

Και είπα πως ασφαλώς δεν υπάρχει κανένας εδώ μέσα , που να εύχεται ενδόμυχα να κλείσει η Τράπεζα.

Ο κύριος Δήμαρχος  όμως μετά την πρώτη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου  με την οποία εκφράζαμε ομόφωνα την αντίθεση μας και την διαμαρτυρία μας για το

κλείσιμο της Τράπεζας, πήγε στην Αθήνα και με πολλές φωτογραφίες , όπως το συνηθίζει  , αφού συνάντησε Υπουργούς και Βουλευτές μας διαβεβαίωνε , ότι  η Τράπεζα δεν θα κλείσει , μόνο που τώρα κατηγορεί τους Κυβερνητικούς Βουλευτές για αδράνεια , ενώ για την τοποθέτηση των ανεμογεννητριών στην Βελούτσα και στο Καλλίκομο ήταν καλοί.!!!

Ας έρθουν εδώ αυτοί οι Κυβερνητικοί Βουλευτές και θα τους πω εγώ, ποιόν στήριξαν στις Δημοτικές Εκλογές .

Και κλείνω με την ευχή  να μην κλείσει η Τράπεζα , που δυστυχώς από ότι φαίνεται και στην φωτογραφία , που τράβηξα πριν λίγη ώρα, τα φώτα είναι όλα κλειστά , ενώ πριν λίγο καιρό  ήταν ανοιχτά και έλαμπε αυτό το στολίδι της Τοπικής  Αρχιτεκτονικής .

Αμέσως  μετά πήρε τον λόγο ο Δήμαρχος και η πρώτη του κουβέντα , που είπε  ήταν:

Στο θολωμένο του μυαλό ο κύριος Στάικος  και συνέχισε με ένα κρεσέντο λέγοντας  διάφορα ανούσια .!!!!

Αφού τον άφησα με πολύ υπομονή και τελείωσε , παίρνω αμέσως τον λόγο  και του λέω , αυτό το περί θολωμένου μου μυαλού στο επιστρέφω πίσω , αφού δεν είναι εκφράσεις Δημάρχου , αλλά του κοινού υποκόσμου εκεί που πραγματικά ανήκεις, εσύ ο πιο αποτυχημένος Δήμαρχος καραγκιόζης της Χώρας .!!!!

Η χυδαία  εκφορά για πολλοστή φορά του λόγου σου προς τους Πολιτικούς σου Αντιπάλους δείχνει και την ανατροφή από το σπίτι σου .!!!

Να σε χαίρονται και να σε καμαρώνουν για τον κατήφορό σου .!!!

Αστακός 4/7/2021

Παναγιώτης Στάικος , πολύ υπερήφανος για την ανατροφή που έλαβα από τους υπέροχους  γονείς  μου .

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

Σχόλια


  1. Ο Γιαννάκης νόμισε πως το Δημοτικό Συμβούλιο είναι Τρούμπα .
    Πήρε όμως την απάντηση που του άξιζε από τον Σταικο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Κύριε Τριανταφυλλάκη έλεγες ψέματα ,όταν παρουσιαζόσουν με την επίσκεψη σου στην Αθήνα ,γιατί είχες συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς ,ο οποίος σου είπε ,ότι έχει παρθεί απόφαση να κλείσει η Τράπεζα του Αστακού .
    Αρνείσαι αυτή την συνάντηση και το περιεχόμενο της ;
    Τι νομίζεις πως μπορείς να κοροϊδεύεις όλους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Ο Δήμαρχος έχει χάσει τον αυτοέλεγχο του και προσβάλει τον θεσμό και όχι τους συνομιλητές του .
    Απαράδεκτος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Στην τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε ο Δήμαρχος κύριος Τριανταφυλλάκης για το πρόβλημα του κλεισίματος της Τράπεζας Πειραιώς ήταν παρόντες μόνο εννέα άτομα δηλαδή Δημοτικοί του σύμβουλοι ήταν τρία άτομα μόνο .
    Αυτό από μόνο του δείχνει την κατάντια του Δημάρχου , στον οποίο έχουν γυρίσει την πλάτη ακόμη και οι δικοί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου