Α.ΠΑΝΤΑΖΗΣ:Λαγός τη φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του..

 


Αγαπητοί Κύριοι της Δημοτικής Αρχής  

Θα ήταν  προτιμότερο καθώς και τίμιο να απαντήσει η Δημοτική αρχή υπεύθυνα και όχι ανεύθυνα φοβισμένη και κρυπτόμενη πίσω από ανώνυμες ανακοινώσεις παράταξης.

Με τα μέλη και φίλους της παράταξης σας δε με χωρίζει τίποτα αντιθέτως μάλιστα μας ενώνουν οι ίδιες ανησυχίες για τον τόπο μας και με πολλούς μάλιστα μας συνδέει μακροχρόνια και αληθινή φιλία σαν γνήσιοι Πατριώτες Ξηρομερίτες.

Όσον αφορά την ενασχόληση μου με τον αθλητισμό, πολιτισμό και το ενδιαφέρον μου για το συνάνθρωπο δεν έχω να αποδείξω κάτι ,όλοι γνωρίζουν ότι βρίσκομαι πάντα δίπλα τους επικροτώ τη δουλειά που γίνεται από όλα τα σωματεία καθώς και από τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ που με επιτυχία διοργανώνει το summer camp

Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή κρίθηκε όπως σύντομα θα κριθείτε και εσείς , μη σας πιάνει από τώρα πανικός , καθώς διαπιστώνετε ότι η επικοινωνιακή συνταγή ‘’οι προηγούμενοι φταίνε’’ ξεθώριασε , όπως και οι προεκλογικές απατηλές υποσχέσεις σας στους δημότες

Δυο μέρες πριν την φιλοξενία του summer camp στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ αγνοούσατε την πραγματική κατάσταση του, από την έλλειψη συντήρησης, την εγκατάλειψη και αδιαφορία σας και έτσι δολίως καταφύγατε για άλλη μια φορά σε ψεύδη για παραλείψεις και «κακοτεχνίες» από την κατασκευή του.

«ΞΕΧΑΣΑΤΕ» ότι πρόκειται για ένα έργο που εσείς με αριθμό αποφάσεως 108/2020 όπου και σας επισυνάπτω -εγκρίνατε και παραλάβατε στις 15/10/2020

Αντί λοιπόν να επιδείξετε τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια και να ζητήσετε δημοσίως συγγνώμη για τη κοινά ομολογούμενη ανικανότητα σας, από τους Δημότες, τη νέα γενιά του τόπου μας ,αλλά και όλους εμάς που εργαστήκαμε για τη δημιουργία του ,που ένα αθλητικό στολίδι του τόπου μας, το οδηγήσατε πολύ γρήγορα στην απαξίωση προσφεύγετε στη σπεκουλα, στην αποποίηση ευθυνών και την επικοινωνιακή διαχείριση.

Το 2012 και 2013, ως ιδιώτης, με προσωπική πρωτοβουλία και με μεγάλο οικονομικό κόστος που ανέλαβα εξ ολοκλήρου, έγιναν σοβαρές παρεμβάσεις όπως παρκέ, αποδυτήρια, θέρμανση κλιματισμός, ηλεκτρονικοί πίνακες, εξαερισμός, φωτισμός, όργανα γυμναστικής, του κλειστού γυμναστηρίου του Γυμνασίου.

 Σήμερα εσείς ως Δημοτική Αρχή , καλό θα ήταν ως ένδειξη ελάχιστου ενδιαφέροντος να κοιτάξετε αν έχει άδεια λειτουργίας το ΔΑΚ από τις αρμόδιες υπηρεσίες μη εξαιρουμένων Υγειονομικού αλλά και της πυροσβεστικής διότι πυροσβεστήρες δεν υπάρχουν, πέραν ελαχίστων που έχουν λήξει, οι περισσότερες πυροσβεστικές φωλιές είναι άδειες δίχως μάνικες που μάλλον θα κατέληξαν σε καμία στάνη, τα φάρμακα και υλικά πρώτης βοήθειας που υπήρχαν έληξαν και αυτά!

Δυστυχώς πλέον , για το τόπο μας, μόνο σας μέλημα και ενασχόληση είναι οι «κατεπείγουσες απευθείας αναθέσεις» 

 Λαγός τη φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του..

 ΥΣ 1: . Επισυνάπτω την αριθ 108/2020/15-10-2020  απόφαση σας οριστικής παραλαβής του ΔΑΚ Αστακού

 ΥΣ 2: Σας παραπέμπω να μάθετε την ιστορία: https://el.m.wikipedia.org/wiki/Α.Μ.Σ._Αίολος_Αστακού


Σχόλια 1. Νομίζουν πως με προσωπικές επιθέσεις προς τους πολιτικούς τους αντιπάλους θα εισπράξουν άφεση αμαρτιών για τις ανεπάρκειες και τις ανικανότητες τους .!!!!
  Κούνια που τους κούναγε όμως .!!!
  Ο λαός δεν τσιμπάει άλλη φορά σε ψέματα ,συκοφαντίες και παραμύθια .
  Τους περιμένει σκληρή τιμωρία .!!!
  Παναγιώτης Στάικος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανέβηκαν με φορά και πανηγυρισμούς σε θέσεις που δεν τους αρμόζουν λόγο έλλειψης εμπειρίας ,γνώσεων και θέλησης προς τον δημότη ! Χλευάσατε ,καταστρέψατε ότι έφτιαξαν οι προκάτοχοι σας με θύματα τους δημότες ! Όσο γρήγορα ανεβαίνεις τόσο πιο γρήγορα κατεβαίνεις ....

  Με εκτίμηση
  Θεία δίκη !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου