ΜΥΤΙΚΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία το βιβλίο του Αλέξανδρου Σάββα' 'πόλεις και χωριά του Δήμου Ξηρομέρου''

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που διοργάνωσε το Ν.Π.Δ.Δ(πολιτισμός ,περιβάλλον αθλητισμός ,παιδεία και κοινωνική πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου για την παρουσίαση του βιβλίου του προέδρου εφετών Αλέξανδρου Σάββα''πόλεις και χωριά του Δήμου Ξηρομέρου'' που εξέδωσε ο Δήμος Ξηρομέρου.


Η παρουσίαση έγινε στον αύλειο των γραφείων του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Μύτικα την Παρασκευή  30/07/21 και ώρα 8:30 μ.μ.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Βασίλειος Πολύζος ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στην απόφαση του Δ/Σ του Ν.Π.Δ.Δ να  εκδώσει το παραπάνω βιβλίο το οποίο προβάλει και αναδεικνύει τις πόλεις και τα χωριά του Δήμου Ξηρομέρου.

Στη συνέχεια ο συντονιστής της εκδήλωσης κ.Πάνος Σόμπολος πρόεδρος του συλλόγου Αιτ/νων δημοσιογράφων αφού αναφέρθηκε με θερμά λόγια στον συγγραφέα διάβασε των κατάλογο των επισήμων .

Ακολούθως μίλησαν για το βιβλίο ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ.Γιάννης Τριανταφυλλάκης  η κ.Γεωργία Παλούμπα  εκπαιδευτικός διάβασε το κείμενο που έστειλε για το βιβλίο ο Κώστας Καρούσος πρόεδρος της Ένωσης  Ελλήνων Λογοτεχνών & η κ. Δέσποινα Λιώτου εκπαιδευτικός διάβασε το κείμενο που έστειλε ο καθηγητής και πρόεδρος ΑΙΠΟΕ κ. Παναγιώτης Κοντός

Παρουσιαστής του βιβλίου ήταν ο Γεώργιος Σ. Μπαρπαρούσης   διδάκτωρ φιλοσοφίας διδάσκων στο τμήμα φιλοσοφίας ΕΚΠΑ ο οποίος επισήμανε αναλυτικά τα πολιτιστικά ,ιστορικά ,λαογραφικά και λοιπά στοιχεία που περιέχοντα στο βιβλίο .

Στο τέλος έγινε αποφώνηση από τον συγγραφέα κ. Αλέξανδρο Σάββα ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ανέφερε ότι η έκδοση έγινε με σκοπό την  αλληλογνωριμία των κατοίκων των οικισμών που σήμερα ανήκουν στο νέο Δήμο και γιατί θα συμβάλει στην προβολή του Δήμου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξηρομέρου κ Ελευθέριος  Κατσαούνης ο Αντιδήμαρχος Αλυζίας κ Παναγιώτης Παλιογιάννης ο πρόεδρος τ/κ Μύτικα κ Δημήτρης Φάρρος ο πρόεδρος τ/κ Βάρνακα κ. Λάμπρος Πραμαγκιούλης, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα κ. Γεωργία Ταμπάκη και το μέλος του Δ/Σ του Συλλόγου Μαχαιριωτών κ. Πηνελόπη Γκούμα

Επίσης παραβρέθηκαν οι εκπαιδευτικοί. κ. Βασίλης Σούλας, Δημήτρης Παλιογιώργος, Ανδρέας Ζαρκαδούλας, Γεωργία Παλουμπά ,Δέσποινα Λιώτου, Αριάδνη  Θεοχαρίδη  

Να σημειωθεί ότι σε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση δόθηκε από ένα βιβλίο δωρεά του Δήμου Ξηρομέρου.

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί επίσης στις  04/08/21 και ώρα 8:30μ.μ στις  φυτείες στην κεντρική πλατεία


https://mpampiini.blogspot.com/2021/07/blog-post_761.html?m=1

 


Σχόλια