ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: σοβαρά ερωτηματικά για την προμήθεια καλαθιών - κάδων απορριμμάτων.Σε άλλη μια απευθείας ανάθεση για την προμήθεια  80  κάδων και 14  καλαθιών  απορριμμάτων προχώρησε ο Δήμος Ξηρομέρου.

Αξιοπερίεργο είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες : 

- η μελέτη -τεχνικά χαρακτηριστικά για την προμήθεια του εξοπλισμού   συντάχθηκε από συμβασιούχο υπάλληλο και θεωρήθηκε από τον Προϊστάμενο  Δ.Τ.Υ Ι.Π ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ χωρίς να υπάρχει σε ισχύ προγραμματική σύμβαση μεταξύ των δυο Δήμων 

 -το πρωτογενές αίτημα  στην προκήρυξη έγινε από τον αντιδήμαρχο καθαριότητας του Δήμου Ξηρομέρου με αριθ πρωτ 4714/15-6-2021 και όχι ως είθισται από την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου Ξηρομέρου. Το πρωτογενές αίτημα της αρμόδιας Υπηρεσίας δεν έγινε δεκτό.

 -όπως προκύπτει από την 118 / 2021 ΑΠΟΦΑΣΗ Δημάρχου κατατέθηκε  μόνο μια  προσφορά  από  την εταιρεία ‘’ΕΝΣΕΡ Α.Ε.’’ με  αριθ. πρωτ. 5436/6-7-2021

- αντίστοιχη μελέτη για την προμήθεια των  κάδων και καλαθιών απορριμάτων που είχε συντάξει και η Προϊσταμένη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξηρομέρου Πολιτικός Μηχανικός Π.Ε.απορρίφτηκε από την Δημοτική Αρχή  παρότι  το κόστος αγοράς ανά κάδο ήταν   κατά 20 ευρώ περίπου φθηνότερα.

Δυστυχώς διαπιστώνουμε σήμερα τη δημόσια απέλπιδα προσπάθεια η εν λόγο δράση να εμφανιστεί και ως επιτυχία 

Σχόλια