ΜΠΑΜΠΙΝΗ: Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης “Χριστόδουλος Παμπλέκης” άνοιξε χθες 09 -08-2021 την αυλαία των τριήμερων πολιτιστικών εκδηλώσεων φωτο)

 






Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης ''Χριστόδουλος Παμπλέκης'' άνοιξε χθες 09 -08-2021 την αυλαία των τριήμερων πολιτιστικών εκδηλώσεων στη Μπαμπίνη με μια υπέροχη γιορτή και μια μεγάλη και ζεστή αγκαλιά για όλους τους παρευρισκόμενους. Ιδιαίτερα τους μικρούς φίλους του Συλλόγου ( παιδιά και εγγόνια μας) που γέμισαν κυριολεκτικά την κάτω πλατεία και ζωντάνεψαν για μια ακόμη φορά με τις φωνές και τα γέλια τους το χωριό μας. Αυτός άλλωστε είναι και ένας από τους στόχους του Συλλόγου μας.


Την εκδήλωση άνοιξε η κα Γλυκερία Αποστολάκη – Μασσαλή που καλωσόρισε τους επισκέπτες με την ευγενική και γλυκιά της φωνή – όπως ταιριάζει και στο όνομά της.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου κ. Κώστας Μπαμπούρης. Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Τριανταφυλλάκης, ο αντιδήμαρχος κ. Πολύζος Βασίλειος και ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης και δημοτικός σύμβουλος κ. Κομπλίτσης Δημήτριος.

Η εκδήλωση έκλεισε πολύ όμορφα και με μεγάλο κέφι με τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Φυτειών ''Ακαρνανικό Φώς''.

Η κεντρική ομιλία που έκανε ο Γεώργιος Σ. Μπαρμπαρούσης αναφερόμενος στα ιστορικά γεγονότα της παλλαϊκής επανάστασης του 1821 ακούστηκε με μεγάλη προσοχή από τους παρευρισκόμενους.

Κομπλίτσης Απόστολος Αντιπρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης ''Χριστόδουλος Παμπλέκης''

https://mpampiini.blogspot.com/2021/08/09-08-2021.html




























































































Το φωτογραφικό υλικό είναι από την συνεργάτη μας Χριστόφορο Ευθυμίου 

Σχόλια