Διόρθωση κειμένου για τον 2ο λαϊκό αγώνα δρόμου Αστακού ως προς τους χορηγούς Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε ο 2ος λαϊκός αγώνας δρόμου Αστακού "Παντελής Καρασεβδάς" ο οποίος ήταν αφιερωμένος στον Αστακιώτη χρυσό Ολυμπιονίκη του 1896 στη σκοποβολή και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Λεωνίδα Παπαρίζο τον οποίο και ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία καθώς και όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση και τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του.

Στον φετινό αγώνα δρόμου συμμετείχε μεγάλος αριθμός δρομέων και στις δυο διαδρομές (1.000μ παίδων & 5.000μ ενηλίκων), ο οποίος ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ευελπιστούμε σε μια ακόμη μεγαλύτερη διοργάνωση του χρόνου με ακόμη περισσότερους δρομείς και μεγαλύτερη προβολή για τον τόπο μας.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς για τη υποστήριξη που μας παρείχαν.
Σύλλογος Αστακιωτών

Σχόλια

 1. Λεωνίδας παπριζος ενας σύλλογος μόνος!!!
  Την δουλειά του την έκανε ο συγκεκριμένος κύριος..
  Έτοιμος ο δρόμος που πάει για το σπίτι του !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλά είναι δυνατόν να βγάζετε τρία κείμενα για χορηγούς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο Λεωνίδας ο μεγάλος ευεργέτης του Αστακού ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Έρχεται όλων εσάς η ώρα που βγάζετε «χολή» όπου το μόνο σας ενδιαφέρων είναι το κινητό (οι selfi και τα checking) όπως και το τι κάνει ο γείτονας σας ! Πάρτε ένα μικρό παράδειγμα από τον κύριο Παπαρίζο και γίνεται άνθρωποι χωρίς λογοκρισία αλλά με λίγο φιλότιμο !!

  Με εκτίμηση
  Θεια Δίκη !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου