Μουσική Βραδιά στην Πάλαιρο στις 5 και στην Βόνιτσα στις 6 και 8 Αυγούστου

 


Μουσική Βραδιά στην Πάλαιρο στις 5 και στην Βόνιτσα στις 6 και 8 Αυγούστου

 

Την Πέμπτη 5 Αυγούστου στην Κεντρική Πλατεία Παλαίρου και την Παρασκευή 6 Αυγούστου στην Παραλία της Βόνιτσας θα πραγματοποιηθούν μόνο οι προγραμματισμένες συναυλίες (και όχι το σκέλος με τις βάρκες στις  βαρκαρόλες στον Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας).

 

Για προληπτικούς πρωταρχικά λόγους και για την αποφυγή συνωστισμού (κυρίως στην παραλία της Βόνιτσας που η βαρκαρόλα συγκεντρώνει χιλιάδες κόσμου ) δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη βαρκάδα ,αλλά ούτε και η γιορτή ψαριού. 

 

Τροποποιούνται οι  Βαρκαρόλες με την διεξαγωγή μόνο μουσικής βραδιάς και τον κόσμο καθήμενο  στα καφέ και εστιατόρια της παραλίας της Βόνιτσας και της Πλατείας  Παλαίρου 

Στην Πάλαιρο στην πλατεία στις 5 Αυγούστου στις 21.30 την μουσική βραδιά θα καλύψει η ορχήστρα των «Ελλήνων Μελωδίες» .

Στην Βόνιτσα στις 6  Αυγούστου στην παραλία της Βόνιτσας στις 21:30 η  Ορχήστρα με της Φαίδρα Διαμάντη , τον Σπύρο Σιώλο , την Δώρα Λοΐζου , τον Ανδρέα Φούκα και την Μαρίνα Κόκκαλη υπόσχεται μια ξεχωριστή μουσική πανδαισία. 

Στην εκδήλωση στην Βόνιτσα θα βραβευθούν από τον δήμο Ακτίου Βόνιτσας και οι αθλητές του Ναυταθλητικού Ομίλου Βόνιτσας που πήραν την πρώτη θεση στο πρόσφατο  Περιφερειακό Πρωτάθλημα optimist-laser 4.7 Δυτ. Ελλάδας & Ιονίων Νήσων.

 

Στις 8 Αυγούστου η μουσική πανδαισία μεταφέρετε στην Πλατεία της Βόνιτσας . Το μουσικό σχήμα του Βασίλη Κονίδα θα μας χαρίσει μουσικές στιγμές  . Η βραδιά θα ξεκινήσει με τον Βασίλη Κονίδα στο σαξόφωνο .

 

Επίσης δεν θα υπάρχουν στημένα τραπεζοκαθίσματα στο χώρο εκδηλώσεων. Η ορχήστρες θα στηθούν με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε ο κόσμος να μπορεί να παρακολουθεί από τα καταστήματα εστίασης και από τα παγκάκια των παραλιών τις μουσικές βραδιές.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Παντελής Αποστολάκης αναφέρει χαρακτηριστικά « Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει αλλάξει την καθημερινότητα μας αλλά δεν μπορεί να αλλάξει την δίψα για πολιτισμό και διασκέδαση . Οι  βαρκαρόλες δεν θα γίνουν. Τα μουσικά σχήματα όμως θα απογειώσουν  ις βραδιές σε Πάλαιρο και Βόνιτσα.

Δύο χρόνια ζούμε με την πανδημία του κορωνοϊού ,λαμβάνοντας καθημερινά όλα τα μέτρα ασφαλείας και προστασίας των πολιτών. Παρακαλώ και τώρα στις δύο αυτές οι εκδηλώσεις ο κόσμος να παραμείνει καθήμενος και να απολαύσει με ασφάλεια τις εκδηλώσεις. Τέλος ευχαριστώ για άλλη μια φορά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την στήριξη που παρέχει στην πολιτιστική μας δράση» 

 

ΕΚ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ



Σχόλια