ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Γ. ΒΑΣΙΛΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΧΟΒΟΛΙΩΤΩΝ - Ιχθυοκαλλιέργειες Αστακού.




Αγαπητοί συνδημότες του Δήμου Ξηρομέρου εάν δεν θέλουμε να δώσουμε στα παιδιά μας και τα εγγόνια μας τη μεγαλύτερη καταστροφή που θα αποφέρουν οι ιχθυοκαλλιέργειες με κατοχή πολλών χιλιάδων στρεμμάτων θάλασσας και ξηράς με την εγκατάσταση κτισμάτων στο παραλιακό μέτωπο Αστακού Μύτικα καθώς Καστού και Καλάμου πρέπει η σκέψη μας να είναι να είναι σοβαρή και μακροπρόθεσμη και το παρών μας να είναι δυναμικό .
Την Δευτέρα 16 του μήνα να μπορέσουμε έτσι να αποτρέψουμε τα σχέδια των πολιτικών και των ιχθυοκαλλιεργετών γιατί έχοντας το χρήμα το τι θα κάνουν στον τόπο μας χωρίς εμάς που στο κάτω κάτω της γραφής εμείς ζούμε εδώ και όχι εκείνοι.
Θέλουμε τις θάλασσες μας καθαρές και άλλες μορφές ανάπτυξης όπως είναι και η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που εμείς επιλέξαμε.
Στην χωματερή αυτόν τον επιχειρήσεων δεν μπορούμε να πούμε περάστε .
Ααααααα και κάτι ακόμη μην ξεχαστώ για τους πολιτικούς μας εκπροσώπους της Αιτωλοακαρνανες βουλευτές που ακόμη δεν κατάφεραν θέση για το σοβαρό κατ εμάς θέμα αλλά σε αγνοούν κωφευουν και δεν βαριέσαι και εμείς σε αυτό όταν έρθει η ύστατη στιγμή δεν πρέπει να απαντήσουμε ;;; Με το Μπάρτον βέβαια πίσω έχει η αχλαδα την ουρά πιστεύοντας έτσι για εκείνους ότι βάλαμε μυαλό.
Είμαστε πάρα πολύ μην αφήσουμε την ευκαιρία που μας δίνεται να μας πάει χαμένη.
Δίνουμε τον αγώνα μας και όπου μας βγάλει.
Παρακαλούμε την επιτροπή για κάνα ΜΜΕ για να ανέβει το θέμα περισσότερο.
ΔΕΝ Εγκαταλείπουμε 
Και συγνώμη αν έγινα κουραστικός

 

Σχόλια