ΠΑΝΟΣ Η.ΧΟΛΗΣ:Κυβέρνηση Ν.Δ και ΣΥ.ΡΙΖ.Α -ΚΙΝ.ΑΛ ,μετατρέπουν αυταρχικά την πανέμορφη και πολλά υποσχόμενη παράκτια ζώνη του Δήμου μας σε ΧΑΒΟΥΖΑ

 


ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ...
 
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ν.Δ ΚΑΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α -ΚΙΝ.ΑΛ ,μετατρέπουν αυταρχικά την πανέμορφη και πολλά υποσχόμενη παράκτια ζώνη του Δήμου μας σε ΧΑΒΟΥΖΑ για τα φιλαράκια τους,αγνοώντας ,ένοχα την κοινωνία και το περιβάλλον.
 
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ: ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ, προεκλογικοί ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ,εκπρόσωποι θεσμών και συντεχνιών,τοπικές Κομμάτων,διορισμένοι σε θέσεις εξουσίας,τοπικοί παράγοντες ή ψευτοπαράγοντες, μελλοντικοί υποψήφιοι για το δήμο, Μ.Μ.Ε νομού και Αθήνας, να ΒΓΟΥΝ από το ΛΗΘΑΡΓΟ και να σπάσουν τη σιωπή τους.
 
Η με την κοινωνία και το Περιβάλλον ή με τα οικονομικά συμφέροντα της καταστροφής.
 
Κρυφτό δεν παίζει... όλοι γνωριζόμαστε πολύ καλά ,από παιδιά...
Οι εκλογές οσονούπω έρχονται... 
 
Εμείς,ως Επιτροπή Αγώνα και Δήμος, ήδη φτάσαμε το θέμα στην Ευρώπη,σε όλους τους θεσμούς και είμαστε πανέτοιμοι για τα Ελληνικά δικαστήρια. 
 
Η προστασία του Περιβάλλοντος ,της ανθρώπινης αξίας και εργασίας,η τήρηση της νομιμότητας και ο έλεγχος της εξουσίας και των υπηρεσιών θα είναι στο εξής η καθημερινότητά μας.
 
Το περιβάλλον και ο τόπος, μας ανήκουν, δεν τους ανήκουν...
 
Ευγενική σημ: Καλά τα γλέντια,τα τραπεζώματα και οι δημόσιες σχέσεις, για το προφίλ μας,καλές και χρήσιμες και οι συζητήσεις για το 1821 ,αλλά να συμμετέχουμε και στους κοινωνικούς αγώνες...
 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!.
Μιλήστε δημόσια,με όποιο τρόπο, νομίζετε.
 
Μας βλέπει, ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ και όλοι οι Ήρωες του 1821 ,αλλά μας βλέπει και ο ΜΕΓΑΣ Πατριώτης,Πολιτικός,Αξιωματικός,Δημοκράτης Αγωνιστής και χρυσός ολυμπιονίκης(τώρα πια και με την προτομή του στην πλατεία του Αστακού) ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΑΣΕΒΔΑΣ!!! 
 
Είμαστε απόγονοί τους...;;;;

https://veloutsanews.blogspot.com/2021/08/blog-post_283.html

Σχόλια