Αν ζούσε σήμερα ο Π.Καρασεβδας…

 


Αν ζούσε σήμερα ο Π.Καρασεβδας…

Αν ζούσε σήμερα ο Π.Καρασεβδας πολύ φοβούμαι από τους νυν και τέως τοπικούς «καπεταναίους» αρκετοί δεν θα τολμούσαν να ξεμυτίσουν για βόλτα στο λιμάνι του Αστακού.

Οι τέως καπεταναίοι αφενός  γιατί φέρουν σημαντικό μερίδιο ευθύνης  για τη σημερινή άναρχη ανάπτυξη των ιχθυοκαλλιεργειών , αφετέρου για  την αδικαιολόγητη ολιγωρία τους να ενημερώσουν έγκαιρα την τοπική κοινωνία  για την  υπό θεσμοθέτηση  Π.Ο.Α.Υ.  

Οι νυν τοπικοί καπεταναίοι σύγχρονοι  Μαυρογιαλουροι της πολιτικής αφενός εμφανίζονται να «αγωνίζονται» ενάντια στην Π.Ο.Α.Υ. αφετέρου καθημερινά συν- αγκαλιάζονται με όλους αυτούς που έμπρακτα στηρίζουν  τις εταιρείες ιχθυοκαλλιεργειών Περιφερειάρχη, κυβερνητικούς βουλευτές  και υπουργούς

«Μάλλιασε» η γλώσσα τους από τα συνεχή ευχαριστήρια , και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  προς την Περιφερειακή και κεντρική εξουσία γιατί πράττουν τα στοιχειωδώς αυτονόητα για το τόπο ,παραβλέποντας ηθελημένα ότι αυτοί αποκλειστικά  ευθύνονται που ο τόπος μας θα γίνει «χαβούζα».

Την ίδια ώρα που πάμπολλα  στελέχη τους, σε καίριες θέσεις, ανέξοδα και σχεδόν καθημερινά για προσωπικούς, επαγγελματικούς, ή πολιτικούς  λόγους και με κάθε δοθείσα ευκαιρία διατυμπανίζουν προφορικώς και εγγράφως  την συμπάθεια και στήριξη  τους προς τις εταιρείες ιχθυοκαλλιεργειών.

Ο κόσμος που αγωνιά  για την επιβίωση του εν μέσω κρίσης και πανδημίας αντιλαμβάνεται το γίγνεσθαι και αδιαφορεί καθώς γνωρίζει ότι  τούτη η Χώρα εκτός από  Κολοκοτρώνηδες, Καραϊσκάκηδες και Ανδρούτσους   πάντα «γεννούσε»  Κωλέττηδες , Μαυρομιχαλαιους και Μαυροκορδάτους…

ΗΛΙΑΣ Ν. ΚΟΤΡΟΤΣΟΣ.


Βελούτσα ....

Σχόλια