Νικόλαος Ζώγας: Δυστυχώς συνεχίζονται με τον ίδιο αμείωτο ρυθμό οι Αναθέσεις παντός Τύπου σε επαγγελματίες ΕΚΤΟΣ Δήμου!

 
ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ!Δυστυχώς συνεχίζονται με τον ίδιο αμείωτο ρυθμό οι Αναθέσεις παντός Τύπου σε επαγγελματίες ΕΚΤΟΣ Δήμου!

Έχω αναφερθεί ξανά στο παρελθόν για το ίδιο θέμα που αφορούσε αναθέσεις υποθέσεων σε Δικηγόρους εκτός Δήμου.

Δυο χρόνια τώρα δεν κατάφεραν να βρουν μια λύση με τους επαγγελματίες του Δήμου μας, από φωτοτυπικό χαρτί και άλλα αναλώσιμα, ηλεκτρολογικό υλικό έως και αναθέσεις έργων!

Έτσι η Δημοτική Αρχή δείχνει ξεκάθαρα την απαξίωση της προς τους επαγγελματίες Δημότες Ξηρομέρου με την ΜΗ στήριξή της προς τους επαγγελματίες.Συγκεκριμένα στον Παιδικό Σταθμό Φυτειών αλλά και στο Λαογραφικό Μουσείο Παλαιομάνινας έγινε αλλαγή σκεπής από εργολάβους που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ!

Δόξα τω Θεώ, υπάρχουν αρκετοί έμπειροι επαγγελματίες κάθε είδους για όλες τις εργασίες.

Για να σας προλάβω Κύριοι της Δημοτικής Αρχής πριν πετάξετε την ίδια καραμέλα του τύπου: « Ήταν πιο συμφέρουσα η προσφορά μέσω των ηλεκτρονικών προσφορών»

Να σας πω ότι: 

ΑΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΠΟΧΗ,

ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΊΤΕ ΛΥΣΗ!!!!!Ήδη έχετε φτάσει τον Δήμο στο Τέλμα. 

Έστω και τώρα σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων….

ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!

Σχόλια

 1. Κύριε Ζωγα πώς είστε τόσο σίγουρος ότι ενδιαφέρθηκαν ντόπιοι επιχειρηματίες για τις εν λόγο εργασίες που αναφέρεται ;;;
  Έχετε κάποια στοιχεία ;;; η λόγια του αέρα ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητέ κύριε Ζώγα.

  Η αλλαγή της σκεπής στον Παιδικό Σταθμό Φυτειών δεν έγινε μεμονομένα, αλλά είναι ενταγμένη στο έργο "ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ " ύψους 150.000 ευρώ. Θα υπάρξουν δηλαδή εργασίες και στους τρεις Παιδικούς Σταθμούς . Συνεπώς ο ανάδοχος προέκυψε μέσα από τον διαγωνισμό και όπως προβλέπει ο νόμος . Δεν ήταν δηλαδή απευθείας αναθεση . Τα συνεργεία αποκαταστασης ζημιών και εκτέλεσης του έργου σύμφωνα με τις μελέτες .είναι επιλογή του αναδόχου .
  Η πλειοψηφία των προμηθειών του Νομικού Προσώπου αφορά επαγγελματίες που έχουν έδρα τον Δήμο μας .

  Με εκτίμηση,

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ

  ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ κυριε Πολύζο 89.000€ για μια σκεπή ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Σ αυτό να απαντήσεις.

   Διαγραφή
  2. Αγαπητέ ανώνυμε που το βρήκατε αυτό το ποσό??? Μήπως έχετε μπερδευτεί με άλλο πρόγραμμα???

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου