Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών : Κλείνουμε το θέμα, χωρίς όμως να μας δημιουργήσει αμνησία .Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών αισθάνεται την ανάγκη  να ευχαριστήσει τον Διοικητή του .ΑΤ. Αστακου για την όχι μόνο γρήγορη αντίδραση του στο δημοσίευμα  του Σ.Σ.Α για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στον χώρο της εκτέλεσης των έργων για την τοποθέτησης της προτομής του Παντελή Καρασεβδά, όσο και στον εντοπισμό των #δραστών#.  

Όλοι μας γνωρίζουμε  την τεράστια έλλειψη δύναμης του .ΑΤ, η οποία δημιουργεί πολλαπλά  προβλήματα στις αναγκες ενος Δήμου με πληθυσμό που ξεπερνά τις Δέκα χιλιάδες κατοίκους, παρ όλα αυτά στην συγκεκριμένη περίπτωση , έδρασε με ταχύτητα και με άμεσα αποτελέσματα.

Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών δεν προτίθεται να προβεί σε καμία δικαστική πράξη μετά και τα αποτελέσματα της έρευνας της Αστυνομίας , παρότι στην αρχική σκέψη ήταν να κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά.
Με την ευχή οτι το περιστατικό αυτό θα είναι το τελευταίο εως και την 20η Αυγούστου κλείνουμε το θέμα, χωρίς όμως να  μας δημιουργήσει αμνησία .
                                                                ΤΟ Δ.Σ

Σχόλια