Επίτιμος πρόεδρος της ΠΟΣΔ ο Σπύρος Μπουρνάζος – Στην 2η θέση Fitness Challenge η Σόνια Μπεζαϊντέ



Επίτιμος πρόεδρος της ΠΟΣΔ ο Σπύρος Μπουρνάζος – Στην 2η θέση Fitness Challenge η Σόνια Μπεζαϊντέ

Χθες Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021,  πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (ΠΟΣΔ),  υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης κ Φίτνες (ΠΟΣΔ), αναγνωρισμένη από την γενική Γραμματεία αθλητισμού.
Παρευρέθηκε εκπρόσωπος του Υπουργού αθλητισμού κυρίου Αυγενάκη, ο οποίος λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί καθώς και μέλη της γενικής Γραμματείας αθλητισμού.

Το ΔΣ Της ομοσπονδίας, ομόφωνα ανακήρυξε τον κύριο Σπύρο Μπουρνάζο επίτιμο πρόεδρο της ομοσπονδίας και του απενεμήθη τιμητική πλακέτα
Επίσης ο ιστορικός σύλλογος Διάπλαση με πρόεδρο τον κύριο Σπύρο Μπουρνάζο και γραμματέα την κυρία Γιαννιώτη βασιλική (γραμματέα και της ΠΟΣΔ )η οποία σαν γυμνάστρια του συλλόγου επιμελήθηκε την επιλογή και συμμετοχή των αθλητών και αθλητριών που θα εκπροσωπήσουν το σύλλογο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις.
Μία εξ’αυτών είναι και της συμπατριώτισσα μας Σόνια Μπεζαϊντέ,  που κατέλαβε την δεύτερη θέση στην κατηγορία Fitness Challenge και έχει δικαίωμα συμμετοχής τον επόμενο μήνα στην σχολή προπονητών που θα γίνει υπό την αιγίδα της γενικής Γραμματείας αθλητισμού.
Είναι μεγάλη τιμή για τον τόπο μας τέτοιες διακρίσεις …
….

https://e-maistros.gr

  


Σχόλια