Αντιδήμαρχος Και Πρόεδρος ΧΥΤΑ Μήνυσαν Τον Πρόεδρο Αγίου Θωμά-Το Παρασκήνιο Της Σύλληψης Καραπάνου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα του ΧΥΤΑ στο Μεσολόγγι, όχι σε ότι αφορά το έργο αλλά στα όσα συμβαίνουν με αφορμή την πρόσφατη πυρκαγιά. Μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του αντιδημάρχου Μεσολογγίου, Νίκου Καραπάνου προχθές το μεσημέρι, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αγίου Θωμά, Γιάννης Πασπαλιάρης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίζεται ότι  ο Ν.Καραπάνος τον απείλησε και τον εξύβρισε σήμερα το βράδυ η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψή του, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

 Για “υπερβάλλων ζήλο ” της Αστυνομίας κάνουν λόγο αρκετοί που ήταν εκεί την ώρα της σύλληψης του Αντιδημάρχου ‘όταν οι  αστυνομικοί περικύκλωσαν το Δημαρχείο, σα να πρόκειται για “στυγνό εγκληματία”.

Μάλιστα ερωτηματικά προκύπτουν και για τα αντανακλαστικά της αστυνομίας σχετικά με την σύλληψη, αφού η μήνυση υποβλήθηκε προχθές η σύλληψη έγινε σήμερα το βράδυ, μετά το πέρας του δημοτικού συμβουλίου, την στιγμή που ο Αντιδήμαρχος κυκλοφορούσε κανονικά και ουδέποτε προσπάθησε να αποφύγει την σύλληψη.

Πάντως ο Αντιδήμαρχος σε προχθεσινές του δηλώσεις αναφορικά με τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του  , ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αγίου Θωμά, Γιάννης Πασπαλιάρης  είχε πει μεταξύ άλλων ότι” από τις ανυπόστατες δηλώσεις για απειλή θα κληθείς να δώσεις απαντήσεις για το τι δουλειά είχες εντός του χώρου του ΧΥΤΑ τις τελευταίες μέρες. Ολισθαίνοντας δε κι άλλο σήμερα έφτασες μέχρι και να απειλήσεις υπαλλήλους του Δήμου”. Σήμερα το βράδυ που οδηγήθηκε στην Α.Δ Αιτωλίας ο Αντιδήμαρχος, Νίκος Καραπάνος υπέβαλλε και εκείνος με την σειρά του μήνυση στο Γ.Πασπαλιάρη.

Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι και  ο πρόεδρος του ΧΥΤΑ Μεσολογγίου, κ Παλιούρας υπέβαλε μήνυση χθες στο πρόεδρο της Τ.Κ. Αγίου Θωμά, Γιάννη Πασπαλιάρη διότι εισήλθε στο χώρο του ΧΥΤΑ, παρά την απαγόρευση στο σημείο με απόφαση της Πυροσβεστικής.

https://www.agriniosite.gr

Σχόλια