Αιτωλικό: Πλήθος κόσμου και επισήμων στην παρουσίαση της προτομής του Γεώργιου Καραϊσκάκη Παρών ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος


Στο Αιτωλικό λαμβάνει χώρα σήμερα Σάββατο 25/9, εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Γεωργίου Καραϊσκάκη, στην οποία και παρίσταται ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος

Η επίσκεψη του κ. Φλώρου έχει και συναισθηματικό χαρακτήρα για τον ίδιο, καθώς το Αιτωλικό είναι η γενέτειρά του πατέρα του.

Παρόντες ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός, που το πρωί βρέθηκε στο Αγρίνιο για την παρουσίαση του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θάνος Μωραΐτης και Γιώργος Βαρεμένος, ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Κώστας Λύρος,ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ.Γ. Τριανταφυλλάκης  καθώς και πλήθος εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη φορά που ο Στρατηγός Κ. Φλώρος επισκέπτεται σε σύντομο χρονικό διάστημα την περιοχή, αφού είχε επισκεφθεί και το Μεσολόγγι, τιμώντας την επέτειο της ηρωικής Εξόδου.

agriniopress

Σχόλια