Τα παιδιά του ΚΔΑΠ Αστακού ετοίμασαν μια ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ



Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2021 τα παιδιά του ΚΔΑΠ Αστακού ετοίμασαν μια ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ μέσα από ένα ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ VIDEO με πολιτιστικό, ιστορικό και περιβαλλοντικό ενδιαφέρον.

Μας ξεναγούν στην πόλη του ΑΣΤΑΚΟΥ καθώς κάνουν τη διαδρομή με το ποδήλατό τους.
Σταματούν σε διάφορα σημεία και μας περιγράφουν τι μπορούμε να δούμε.
Αξιοθέατα, μνημεία, δρόμοι, κτίρια, περιβάλλον συνθέτουν ένα άκρως εκπαιδευτικό video που φτιάχτηκε από τα παιδιά για τα παιδιά και όχι μόνο.
(Το υλικό που χρησιμοποιήθηκε video, κείμενα, εικόνες, αναζητήθηκε στο διαδίκτυο από τα παιδιά και έχει δημιουργηθεί από διάφορους δημιουργούς, επαγγελματίες, καλλιτέχνες και απλούς ανθρώπους.
Σε καμία περίπτωση το video μας δεν φέρει εμπορική χρήση και για την δημιουργία του χρησιμοποιήθηκε η πλατφόρμα e-me που ήδη γνωρίζουν τα παιδιά από την τηλεκπαίδευση στο σχολείο..
Δημιουργήθηκε για να γνωρίσουν τα ίδια τα παιδιά ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ τον τόπο τους, να τον κάνουν γνωστό στους επισκέπτες και να κατανοήσουν την αξία του ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ και της βιώσιμης κινητικότητας γενικότερα)
Ήταν ένα άκρως δημιουργικό απόγευμα, με τη χρήση της τεχνολογίας, με διαθεματικό περιεχόμενο και με πολλές γνώσεις.
(Φυσικά και ο Αστακός μας έχει πολλά ακόμα να δεις και να θαυμάσεις και υποσχόμαστε ότι θα σας τα παρουσιάσουν τα παιδιά σε επόμενο video)
Μπορείτε να απολαύσετε τη διαδρομή μαζί μας στο ακόλουθο λινκ, να σταματάτε και να διαβάζετε το περιεχόμενό μας και να συνεχίζετε πατώντας ΚΛΙΚ πάνω στο βίντεο.
ΚΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΔΑΠ ΑΣΤΑΚΟΥ:


 













Σχόλια