Π.ΣΤΑΙΚΟΣ:πλανάστε πλάνην οικτρά κ. Τριανταφυλλάκη ,,

 


Κύριε Δήμαρχε

 πλανάστε πλάνην οικτρά , αν νομίζετε πως θα σας επιτρέψουμε  , να μετατρέψετε τον Μαραθιά και το κλειστό Γυμναστήριο σε Τριτοκοσμικού τύπου σκουπιδότοπο .
Μην διανοηθείτε να φέρετε καμιά μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την λεγόμενη προσωρινή εναπόθεση ογκωδών αντικειμένων για τον Μαραθιά , γιατί θα σας αναγκάσουμε να την πάρετε πίσω .
Μπορεί να δώσατε με απευθείας ανάθεση 22.000 ευρώ την ψευτοεπίχωση στον Μαραθιά μη σεβόμενος το Δημόσιο χρήμα, αφού οι πολίτες ξέρουν πολύ καλά τι έγινε , αλλά στο Δημοτικό συμβούλιο δεν θα περάστε καθόλου καλά.
Μπορεί εσείς να μην ντρέπεστε ως Δήμαρχος για αυτές τις εικόνες ντροπής δίπλα στο κλειστό , γιατί μάλλον σας είναι άγνωστο το Αιδώς Αργείοι , αλλά οι κάτοικοι του Αστακού και ολόκληρου του Δήμου όχι μόνο ντρέπονται με αυτές τις Τριτοκοσμικές εικόνες ,αλλά είναι και εξοργισμένοι μαζί σας , την ώρα που εσείς καμαρώνετε.
Στην φωτογραφία φαίνεται ολοκάθαρα , πως έχει πάει το JCB και τα έχει προωθήσει .
<<Θερμά συγχαρητήρια κύριε Τριανταφυλλάκη για της απείρου κάλους εικόνες >>!!!!
Μπορεί να σας προστατεύουν τα δύο Blogs , αλλά μην νομίζετε ότι ο λαός του Ξηρομέρου δεν πληροφορείται τα χάλια σας .
Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

 Σχόλια


  1. Να πάρει τα παιδιά των σχολίων ο κύριος Τριανταφυλλάκης και να τα πάει στο κλειστό γυμναστήριο ,για να τους δείξει ποιος είναι ο σύγχρονος Ευρωπαϊκός πολιτισμός της Ελλάδας ,για τον οποίο είναι υπερήφανος ο κύριος Δήμαρχος και να τους πει τι σημαίνει πρότυπο συμπεριφοράς ικανού Δημάρχου .
    Μέσα στα παιδιά να είναι και το δικό του για να καμαρώσει τα έργα του πατέρα του,που ασφαλώς δεν θα καμαρώσει αλλά θα αισθανθεί ντροπή για τον πατέρα Δήμαρχο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου