Δήμος Αγρινίου: Ελάχιστοι οι ανεμβολίαστοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

 

Οι δια ζώσης συνεδριάσεις των Δημοτικών – Περιφερειακών Συμβουλίων και άλλων αιρετών οργάνων έχουν ξεκινήσει με την παρουσία όμως μονον όσων έχουν εμβολιαστεί ή φέρουν πιστοποιητικό νόσησης.

Στον δήμο Αγρινίου, η πρώτη δια ζώσης συνεδρίαση έχει ήδη γίνει ενώ ακολουθεί αυτή της ερχόμενης Δευτέρας. Σε αυτές τις συνεδριάσεις ο πρόεδρος Γιάννης Φαρμάκης, δίνει την δυνατότητα να λειτουργεί παράλληλα και τηλεδιάσκεψη, για όσους τυχόν δεν έχουν εμβολιαστεί και δεν μπορούν να παραστούν.

Πλέον όμως φαίνεται πως δεν προκύπτει λόγος αυτό να συνεχιστεί, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των Συμβούλων, έχει ήδη εμβολιαστεί. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι 40 από τους 45 Δημοτικούς Συμβούλους είναι ήδη εμβολιασμένοι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αίθουσα συνεδριάσεων στο παλιό κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος, είναι εμβαδού 250 τετραγωνικών και με βάση τα όσα προβλέπονται, έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει και τους 45 αιρετούς που απαρτίζουν το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου. Εφόσον βέβαια, είναι όλοι εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες.

Σχόλια