Νοσοκομείο Μεσολογγίου : Δύο σε διαθεσιμότητα για ένα πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού

 


Τo φαινόμενο των πλαγίων μεθόδων υγειονομικών προκειμένου να αποφύγουν το μέτρο της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού τους κατά του covid εμφανίστηκε στην Αιτωλοακαρνανία πολύ νωρίς. Πολύ πριν προκύψουν οι υποθέσεις με τα πλαστά πιστοποιητικά που προκάλεσαν πανελλήνιο σάλο.

Σε μια παρόμοια περίπτωση από τα μέσα περίπου του περασμένου Ιουλίου στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου υπήρξε μια αναφορά – καταγγελία από το προσωπικό του εμβολιαστικού κέντρου και αφορούσε τον εμβολιασμό εργαζόμενου του Νοσοκομείου, ο οποίος σύμφωνα πάντα με τα καταγγελλόμενα φέρεται να μετάθεσε χρονικά το προγραμματισμένο εμβολιαστικό ραντεβού του, την επομένη όμως ημέρα βρέθηκε με πιστοποιητικό εμβολιασμού… Πλαστό όπως αποδεικνύεται στη συνέχεια…

Όπως πληροφορείται το ΑγρίνιοCulture.gr άμεσα από την διοικήτρια Ελένη Φιλιπποπούλου σε συνεννόηση με την 6η ΥΠΕ διατάχθηκε ΕΔΕ, η διενέργεια της οποίας ανατέθηκε στο μέλος του ΔΣ των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου και πρόεδρο των Νοσοκομειακών Γιατρών Κ. Μπακόπουλο. Μάλιστα τότε ένα από τα άμεσα μέτρα που πάρθηκαν ήταν να αλλάξουν οι κωδικοί για το χειρισμό της σχετικής πλατφόρμας στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.

 Πλέον η Ένορκη Διοικητική Εξέταση ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με πληροφορίες το πόρισμά της καταλήγει στο συμπέρασμα πως οι καταγγελίες ευσταθούσαν. Έτσι λοιπόν για την περίπτωση αυτού του εικονικού εμβολιασμού δυο εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Μεσολογγίου τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Σχόλια