O Ανίκανος ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ μιλάει για Νοικοκύρεμα στα οικονομικά του δήμου ...Στόχος μας να είμαστε χρήσιμοι και όχι απλά αρεστοί .



 Μόνο κάτι γκαβοί και κάποιοι συγγενείς σου τρανοί επιστήμονες   το βλέπουν το νοικοκύρεμα .

Ένας  κοινός ανάλγητος φορομπήχτης πολιτικός απατεώνας και τίποτα πάρα πάνω δεν είστε κύριε Δήμαρχε, μου ματαιοπονείτε πως με τέτοιες φαιδρές  ενέσεις ηθικού , ψέματα και            lifestyle αυτοδιαφήμισης , πως επειδή φυλλορροείτε  θα καταφέρετε να συσπειρώσατε τα στελέχη, που σας έχουν ήδη κουνήσει μαντήλι και μερικούς από τους ανθρώπους που σας πίστεψαν και σας είχαν ψηφίσει , αλλά αφού εσείς ο ίδιος τους εμπαίζεται συνεχώς ως Πολιτικός Απατεώνας  σας γύρισαν και αυτοί την πλάτη και περιμένουν πως και πως την ώρα των εκλογών για να σας ανταμείψουν ανάλογα .!!!!

  

Διπλασιασμός του παγίου στην ύδρευση ,όχι μείωση του τέλους καθαριότητας όταν με τον νέο νόμο για την δήλωση με το Ε 9 αυξήθηκαν κατά 300% τα τετραγωνικά μέτρα στον Δήμο και  φαγοπότι ημέτερων εργολάβων  συνιστούν το νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου ,πέραν της παράνομης επιβολής τέλους επιτηδεύματος και παρεπιδημούντων , που με την σθεναρή μας Αντιπολίτευση σας αναγκάσαμε και το πήρατε πίσω   .!!!!!

 

 

Προσπαθείτε να κάνετε  ενέσεις ηθικού, για να κρύψετε  την πολιτική  σας γύμνια, που σας  εγκατέλειψαν τα περισσότερα στελέχη του συνδυασμού .

 

Ματαιοπονείτε όμως .!!!

 

Τον πήραν όμως είδηση ότι πρόκειται για ψεύτη και πολιτικό απατεώνα ,που βλέπει πως φυλλορροεί και προσπαθεί να κάνει ψευτοδιαφήμιση .

 

Αστακός 11/9/2021

 

Παναγιώτης Στάικος

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου