Μοντέλο του Power of Love: Προφυλακιστέοι η παίκτρια ριάλιτι και ο σύντροφός της για την κοκαΐνη

 

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια ο 32χρονος πρώην ποδοσφαιριστής και η 29χρονη σύντροφός του και πρωην παίκτρια ριάλιτι του Power of Love, που κατηγορούνται για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών περίπου 8 κιλών.

Ο 29χρονος αποποιείται των ευθυνών και ισχυρίζεται πως τον παγίδευσαν. «Έχουμε λάβει προθεσμία για να απολογηθούμε σήμερα το μεσημέρι. Έχουμε ετοιμάσει απολογητικό υπόμνημα. Το ότι τα πήρε όλα πάνω του, ακούγεται σαν να κάνουμε στρατηγική. Ο πελάτης μου θα πει την αλήθεια σήμερα μέχρι κάθε λεπτομέρεια, θα αποκαλύψει στοιχεία που θα αποδεικνύουν ότι παγιδεύτηκε. Και παγιδεύτηκε και δεν είναι ο κύριος αυτής της ποσότητας», είπε ο δικηγόρος του 32χρονου, Σταύρος Γεωργόπουλος στο MEGA.

«Ο εντολέας μου πήγε να παραλάβει πεζός μια βαλίτσα. Η σύντροφός του εκείνη τη στιγμή ήταν στο σπίτι. Θα ζητήσουμε και υλικό από κάμερες από το σημείο της σύλληψης. Ο πελάτης μου έκανε λάθος που δέχτηκε που πάει να μεταφέρει αυτή την ποσότητα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ήταν δική του. Ο εντολέας μου μένει σε ένα διαμέρισμα 50 τετραγωνικών. Δαιμονοποιήθηκε. Η ποινική του μεταχείριση θα πρέπει να είναι αντίστοιχη του βαθμού συμμετοχής του», πρόσθεσε ο κ. Γεωργόπουλος.

Μοντέλο του Power of Love: Εβαλε τον σύρτη στην πόρτα – Την έσπασαν παρουσία εισαγγελέα οι αστυνομικοί.

Λεπτομέρειες από την αστυνομική επιχείρηση στο σπίτι του γνωστού μοντέλου του Power of Love βγήκαν στο φως από την εκπομπή «Τ-live» του Alpha. Οι αστυνομικοί με παρουσία εισαγγελέα έσπασαν την πόρτα του σπιτιού της παίκτριας ριάλιτι, όσο εκείνη είχε μπει στο μπάνιο και, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, πετούσε ναρκωτικές ουσίες στην λεκάνη της τουαλέτας.

Η γυναίκα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ήθελε να κερδίσει χρόνο όταν οι αστυνομικοί έφτασαν σπίτι της και μάλιστα επιχείρησε να βάλει στην πόρτα τον σύρτη για να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο τον έλεγχο στο σπίτι της. Σε έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι της εντοπίστηκε ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, που αν κι εκείνη ισχυρίστηκε ότι αποτελεί εργαλείο για την μαγειρικής, ήταν κρυμμένη κάτω από έπιπλα. Εντύπωση προκάλεσε στους αστυνομικούς και η χλωρίνη που μύριζαν τα δύο μπολ, τα οποία πιθανότατα είχαν την κοκαϊνη, όταν το μοντέλο θέλησε να την ξεφορτωθεί στη λεκάνη της τουαλέτας.

Πηγή: reader.gr

Σχόλια


  1. Περιμένουμε απάντηση από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.εχι είδη καθυστέρηση φέρνει μεγάλη ευθύνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου