Τουρλίδα: Αυτοκίνητο στη θάλασσα μετά από σφοδρή σύγκρουση-βαριά τραυματίας 56χρονος απο το Αγρίνιο

 

Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα μετά από σφοδρή σύγκρουση στο δρόμο της Τουρλίδας. Δύο τραυματίες – Στο Ρίο διασωληνωμένος ο ένας

Ειδικότερα, αυτοκίνητο που κατευθυνόταν στην Τουρλίδα συγκρούστηκε με αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο στον δρόμο. Δίπλα βρίσκονταν δυο ξαδέλφια απο το Αγρίνιο, που ψαρευαν. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης το αυτοκίνητο να βρεθεί στην θάλασσα με την οδηγό να βγαίνει μόνη της από το αυτοκίνητο τραυματισμένη.

Ο 56χρονος ερασιτέχνης ψαράς απο το Αγρίνιο την ώρα της σύγκρουσης βρισκόταν στο πίσω μέρος του οχήματος με αποτέλεσμα από την σφοδρότητα της σύγκρουσης να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα οχήματα της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Μεσολογγίου για την παραλαβή των τραυματιών και την διακομιδή τους στο νοσοκομείο. Οι επιβάτες του σταθμευμένου οχήματος είναι από το Αγρίνιο και εκείνη την ώρα ψάρευαν, ενώ η γυναίκα εργάζεται σε κατάστημα στην Τουρλίδα.

Διακομιδή στην Αθήνα

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του agriniopress.gr, ο 56χρονος Αγρινιώτης βρισκόταν πίσω από το σταθμευμένο όχημα και ψάρευε παρέα με συγγενή του. Διακομίστηκε στο Ρίο με πολλαπλά κατάγματα και τραύματα στην κοιλιακή χώρα και αναμένεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο στην Αθήνα. Η οδηγός του smart φέρεται πως δεν είχε άδεια ικανότητας οδήγησης.

Η τροχαία ερευνά τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος.


Σχόλια