Οι σκευωροί ξεσκεπάστηκαν χθες με την πανηγυρική μου αθώωση .!!!



Οι σκευωροί ξεσκεπάστηκαν χθες με την πανηγυρική μου αθώωση .!!!

Χθες μετά από δύο αναβολές που είχαν προηγηθεί , γιατί ο μάρτυρας  και μηνυτής μου πρώην Υποδιοικητής της 6ης  ΥΠΕ κύριος Κωστακιώτης Δημήτριος και σήμερα ιδιώτης Γιατρός  παρουσιάστηκε σαν την γάτα την βρεγμένη, επειδή του είχε επιβληθεί πρόστιμο 1.000 ευρώ  και άρχισε να είναι γλυκούλης απέναντί μου , αλλά που να ήξερε πως τον περίμενε η διαπόμπευση ενώπιον του Δικαστηρίου, για την υπόθεση της 20/5/2016 του ασθενοφόρου  του συμπολίτη μας με την διάτρηση στομάχου , που δεν υπήρχε οδηγός Ασθενοφόρου στην βάρδια .

Εμένα πρώτα από όλα με ενδιέφερε το ξεβράκωμα  των σκευωρών και δευτερευόντως η αθώωσή μου , αφού στην συνείδηση της κοινωνίας ήμουν Αθώος .!!!

Έτσι αποφάσισα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου , χωρίς Δικηγόρο παρά το γεγονός ο φίλος μου Δικηγόρος, ο οποίος είχε ολόκληρο τον φάκελο της Δικογραφίας , δεν μου έπαιρνε χρήματα ούτε για τα παράβολα.

Στην περίπτωση αυτή που ο κατηγορούμενος ( δηλαδή  εγώ) υποβάλει ερωτήσεις στον μάρτυρα μηνυτή  , όπως ο δικηγόρος υπεράσπισης .

Έτσι στην κατάθεσή του ,αφού πρώτα ορκίστηκε στο Ιερό Ευαγγέλιο , να πει την αλήθεια , άρχισε να λέει , πως είναι μια παλιά υπόθεση   , που για εμένα δεν έχει σημασία ,αφού τώρα δεν είμαι Υποδιοικητής της  6ης  ΥΠΕ αλλά ιδιώτης Γιατρός.

Εγώ δεν είχα ιδία αντίληψη των γεγονότων , αλλά υπέβαλα την μήνυση με βάση καταγγελίες, ύστερα από κάποιες εντάσεις διαφωνίες μεταξύ τους  , που μου έκαναν γιατροί της περιοχής του κέντρου Υγείας Αστακού και συγκεκριμένα ο ένας είπε επί λέξει ο κύριος Τριανταφυλλάκης είναι σήμερα και Δήμαρχος Αστακού .

 Για να ελαφρύνει την θέση του τον έδωσε τον Αρχιερέα της Συκοφαντίας και της λάσπης κανονικά ενώπιο του Δικαστηρίου  

Και στην προσπάθειά τους  να με συκοφαντήσουν και να καταδικαστώ , κατέφυγαν στο χονδροειδές ψέμα αποδεικνύοντας πως μέσα στο κεφάλι τους δεν έχουν μυαλό αλλά σκ@τά .!!!

Έτσι λοιπόν δεν χρειαζόμουν στο δικαστήριο ως μάρτυρες υπεράσπισης μου τον παθόντα την διάτρηση στομάχου, ο οποίος πήγε τελικά  από την ιατρική και κοινωνική αναλγησία της εφημερεύουσας γιατρού κουλουριασμένος από τους ισχυρούς πόνους μέσα σε ένα αγροτικό λες και βρισκόμαστε στην Ουγκάντα, αλλά ούτε  την γυναίκα του , αφού είχα φροντίσει  , αν πάω στο Αστυνομικό Τμήμα Αστακού  και να ζητήσω με αίτηση μου  αντίγραφο από το βιβλίο συμβάντων της επίμαχης ημερομηνίας .

Η απάντηση ήταν κόλαφος για τους συκοφάντες .!!!

Και γράφει επί λέξει : Μετά από αναζήτηση στο βιβλίο αδικημάτων , συμβάντων , συλλήψεων, συστάσεων και παραπόνων της Υπηρεσίας μας , δεν προκύπτει  εγγραφή που αφορά για συμβάν , που έλαβε χώρα την 20η Μάιου 2016.!!!!  

Έτσι τον περιλαμβάνω και του λέω: γιατί την παράγραφο α και προηγούμενα )γράφετε στην μήνυση σας και ορκιστήκατε ψέματα,  ότι στις 20/5/2016 χρησιμοποιώντας βία και απειλή σωματικής βίας  άρπαξα τα κλειδιά του ασθενοφόρου από το Κέντρο Υγείας Αστακού και μετέφερα ασθενή οδηγώντας ο ίδιος το ασθενοφόρο.

Και εκεί αρχίζει το σφυροκόπημα από εμένα ως συνήγορος του εαυτού μου , λέγοντας του γιατί κύριε Κωστακιώτη με συκοφαντείτε επί 5 χρόνια ;

Σας ερωτώ ευθέως λοιπόν πήρα εγώ τα κλειδιά ασκώντας βία και οδήγησα το ασθενοφόρο ;

Και του τρίβω το έγγραφο της Αστυνομίας στα μούτρα , λέγοντάς του : ποιος λέει ψέματα η Αστυνομία ή εσύ ;

Δεν ντρέπεσαι να με συκοφαντείς επί 5 χρόνια και τώρα  να προσπαθείς να δικαιολογηθείς ,πως σε παρέσυρε ο Αρχιερέας της συκοφαντίας κύριος Τριανταφυλάκης , ο οποίος θα καθίσει στο εδώλιο όχι για πλημμέλημα όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή  ,αλλά για κακούργημα .

Να ξέρεις πως μου προκαλείς οίκτο και μόνο οίκτο και δεν θα μπω στον κόπο να σου κάνω μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση .  

Ως γιατρός μετάνιωσα που δεν άσκησα βία για να πάρω το ασθενοφόρο και να μεταφερθεί ο ασθενείς ως άνθρωπος στο Νοσοκομείο , όπως αναγκάστηκε  έκανε ο πρώην Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αστακού σε αντίστοιχη περίπτωση , τον οποίο τον οποίο πίεζε ο Αρχιερέας της συκοφαντίας κύριος  Τριανταφυλλάκης να μου κάνει μήνυση και επειδή εκείνος αρνήθηκε , έτσι κατέληξε στον υποδιοικητή της  6ης  ΥΠΕ κύριο Κωστακιώτη.


Τελικά είναι πολύ καμένο το μυαλό σου κύριε Τριανταφυλλάκη ( εσύ ξέρεις )  και εκτός από την στενή  είσαι για κλείσιμο πλέον στο άλλο ευαγές ίδρυμα, που σου χρειάζεται επειγόντως , που κατάντησες και την αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου σε Τσίρκο.

Είναι θέμα Δημοκρατίας πλέον κάποιοι  να σε μαζέψουν.!!!

Παναγιώτης Στάικος

Ειδικός Γενικός Ιατρός

Πτυχιούχος Ιατρικής Αθηνών

Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων  





 


Σχόλια

  1. Ο αΤριανταφυλλακης με τη βοηθεια υπαλληλων του ΚΥ παραπλανησαν την κοινη γνωμη καθως και τον Υποδιοικητη της 6ης ΥΠΕ με σκοπο να δικαστει ο Γιατρος Σταικος ωστε να μην κατεβεις στις εκλογες .Η σκευωρια κατερευσε και ο Τριανταφυλλακης αποδειχθηκε πολιτικος τσαρλατανος που δεν διστασε να θυσιασει συναδελφους για να βγει δημαρχος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Δεν είναι μόνο πολιτικός τσαρλατάνος ,αλλά αριβίστας και συκοφάντης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παναγιώτης Στάϊκος: Η θέση μου για το Νέο, το Άφθαρτο και το Προοδευτικό .

    Η Κατοχή είναι το τελευταίο χωριό του Ξηρομέρου και ο σύνδεσμος με το Μεσολόγγι όπου και ανήκουμε και με τον Δήμο Αστακού μας συνδέει ένα πρόσωπο από το χωριό μας κατά το ήμισυ, τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη. Μας ενδιαφέρουν τα νέα του φίλου μας, όπως και εκείνος μπαίνει ρωτάει και ενημερώνεται και νοιάζεται για το χωριό μας:
    Το ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ για Δήμαρχος για μένα ισχύει και δεν έγινε με την θέλησή μου, αλλά ήταν θέλημα θεού και γιʼ αυτό αύριο Τετάρτη 2/4/2014 μετά το Ευγενίδειο πηγαίνω στο Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακα ΣΩΤΗΡΙΑ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έπαψα να έχω πολιτικό λόγο. 

    Έτσι λοιπόν δεν μπορώ να σιωπήσω «μπροστά στο ίδιο έργο θεατής» για τις προσωπικές επιθέσεις στον εκλεκτό συνάδελφο και φίλο μου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, όπως γινόταν και με μένα. 

    Όταν ήμουν Δήμαρχος, ακτινογραφώντας την προσωπικότητά του, είχα πει στον Γιάννη, ότι «είναι καταδικασμένος να ασχοληθεί με τα κοινά» και μια μέρα θα γίνει και Δήμαρχος, πράγμα το οποίο πιστεύω και σήμερα. Σε αυτή την διαπίστωση με οδήγησε το γεγονός, ότι μετά την απόκτηση της Ειδικότητας του Γενικού Γιατρού και τον διορισμό του στο Περιφερειακό Ιατρείο Μαχαιρά, διαπίστωσα ότι είναι ένας λαμπρός επιστήμονας, με πολύ ψηλό δείκτη νοημοσύνης, θαυμαστή επιδεξιότητα, αγάπη και σεβασμό για τον ασθενή. Για μένα είναι πραγματικό αστέρι και σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα κέρδισε την εμπιστοσύνη και τη εκτίμηση, όχι μόνο των ασθενών του Μαχαιρά, αλλά όλου του Δήμου Ξηρομέρου. Από την πρώτη στιγμή που συνεργαστήκαμε σε δύσκολα περιστατικά διαπίστωσα τις αρετές του και γιʼ αυτό τον έχω σε βαθιά εκτίμηση και αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχής για την αγαστή συνεργασία μας και λυπάμαι που η ζωή τα έφερε έτσι και δεν μπορέσαμε να συνεργαστούμε και στα Αυτοδιοικητικά. 

    Όμως πέραν της σπουδαίας παρουσίας του ως επιστήμονα ο Γιάννης ανέπτυξε μια έντονη κοινωνικότητα, με κοινωνική παρουσία και δράση στην ζωή του τόπου και μαζί με το ακούραστο του χαρακτήρα του, που βρίσκεται πάντα μπροστά, τον έχουν κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στους κατοίκους του Ξηρομέρου. 

    Ματαιοπονούν όποιοι νομίζουν ότι με προσωπικές επιθέσεις θα του κάμψουν το φρόνημα και θα «κωλώσει». Το μόνο που θα κάνουν είναι να είναι πρώτος σύμβουλος και με διαφορά από όλους τους συνδυασμούς. 

    Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να τον ψέξουμε, διότι είχε αυτογνωσία και άκουσε τους πολλούς φίλους του, οι οποίοι του είπαν: Γιάννη μην βιάζεσαι. Είσαι πολύ νέος και έχεις όλο τον χρόνο μπροστά σου. Πήγαινε τώρα ως Δημοτικός Σύμβουλος για να αποκτήσεις εμπειρία και
    Δημάρχου. 

    Θα πρέπει επίσης να θυμίσω σε αυτούς που ευαγγελίζονται το Νέο, το Άφθαρτο και το Προοδευτικό και τους έπιασε ο πόνος για τον Τριανταφυλλάκη, πως πριν από δύο μήνες όταν έκανα διερευνητικές επαφές με ανθρώπους που ασχολούνται με την αυτοδιοίκηση, τους είπα επί λέξη: Εγώ πιστεύω ότι δεν αποτελώ πρόβλημα στον τόπο, αλλά την λύση, αλλά εάν πιστεύετε εσείς, ότι τελικά εγώ είμαι το πρόβλημα, ελάτε να βάλουμε μπροστά έναν Νέο, Άφθαρτο, Καταξιωμένο Επιστήμονα και Προοδευτικό άνθρωπο, τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη και εγώ όχι απλά να υποχωρήσω, αλλά να είμαι και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος σε αυτό το σχήμα, γιατί εγώ δεν είχα κόλλημα με την καρέκλα.

    Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΝΕΧΕΙΣ
    Όμως απάντηση δεν πήρα, γιατί είχαν χαραχτεί προσωπικές στρατηγικές και άλλος πήγαινε από δω και άλλος από κει. Εδώ ταιριάζει το υπέροχο τραγούδι του Μητροπάνου, άλλος για Χίο τράβηξε - πήγε, κιʼ άλλος για Μυτιλήνη. 

    Θα τους θυμίσω επίσης, όταν κάποιοι δεν άφησαν να περάσει ο νέος νόμος , ο οποίος θα έδινε την δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να παρουσιάσουν τις θέσεις τους , χωρίς μηχανισμούς , αυτοί δεν πήραν θέση , αλλά έκαναν <>, εγώ όμως είχα πάρει θέση και ήμουν καταπέλτης με όλα αυτά τα μπουμπούκια. 

    Γι΄ αυτό Γιάννη μην «μασάς». Και το παρόν, αλλά και το μέλλον σου ανήκουν. Καλή τύχη να έχεις στην ζωή σου, σε ότι και να κάνεις. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν όσοι επικαλούνται το νέο, ότι οι νέοι, οι οποίοι έχουν την ζωή μπροστά τους έχουν το δικαίωμα ακόμη και στο λάθος, όμως εμείς οι μεγαλύτεροι δεν το έχουμε αυτό το δικαίωμα και δυστυχώς το κάνουμε πολύ συχνά. Και αντί να είμαστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό μας, είμαστε αυστηροί με τους νέους. Μπράβο μας. 

    H πιάτσα πάντως λέει πως ο Τριανταφυλλάκης δεν είναι μόνος του, αλλά έχει και άλλους νέους και μάλιστα αρκετά μικρότερούς του. 

    Με βαθιά εκτίμηση και αγάπη φίλε Γιάννη, καλή τύχη. 


    Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
    Αστακός 1/4/2014

    Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Ο Ιζνογκούντ Ξηρομέρου σε νέο επεισόδιο.
    ΔΕΣΤΕ ΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επρεπε να πάει και ο κος Τριανταφυλλάκης στο δικαστήριο να δώσει πρώτα αυτός εξηγήσεις τι ακριβώς συνέβη αφού αυτός έκανε την καταγγελία και όχι να αφήσει τον άλλο ανυπεράσπιστο ο οποίος δέχτηκε την καταγγελία του κου Τριανταφυλλάκη. Αχαρακτήριστη στάση. Απαράδεκτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Τριανταφυλάκη τότε δεν είχες δείξει το πραγματικό σου πρόσωπο και έλεγες στα εγκαίνια του ιατρείου μου στην κατοχή πως είμαι το πρότυπό σου ως γιατρού και ότι θα ήσουν υποψήφιος στον συνδυασμό μου και διάφορα άλλα και να ξέρεις πως κρατάω εκείνο το Video και αν θέλεις θα το ανεβάσω για να σε κάνω ρόμπα τι διπρόσωπος και γλύφτης είσαι .
      Μετά όμως έπεσε η μάσκα από το προσωπείο σου και όλοι είδαν το πραγματικό σου πρόσωπο, του αριβίστα , ψεύτη ,συκοφάντη και πολιτικού απατεώνα .
      Έτσι η πιάτσα πάντως λέει πως ο Τριανταφυλλάκης σήμερα είναι μόνος του , γιατί έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο πρώτα στους συνεργάτες του και μετά στην κοινωνία , αυτό του ψεύτη που δεν έχει μπέσα , του άφιλου του πολιτικού απατεώνα .
      Δεν είναι τυχαίο πως οι Σοφοί πρόγονοί μας έλεγαν: πως η πολιτική δείχνει τον πραγματικό Άνδρα .
      Και τώρα όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο πραγματικός Τριανταφυλλακης και που είναι η θέση του . Τώρα εσύ ως πολύ παλιόπαιδο που σε είπε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Συγγενής σου πρώην Δήμαρχος κύριος Γαλούνης
      Εκεί που του είπα στο Δημοτικό Συμβούλιο , πως ανήκει στον υπόκοσμο με την φρασεολογία που χρησιμοποιούσε μέσα στο Συμβούλιο εναντίον των πολιτικών του Αντιπάλων.
      Παναγιώτης Στάικος
      Ο Δήμαρχος των έργων και της κοινωνίας και όχι του υποκόσμου και των σκυλάδικων.

      Διαγραφή
  7. Είχε το θράσος ο ανύπαρκτος δήμαρχος ,που έχει γεμίσει τον Δήμο με 70 Χωματερές να συγκρίνει την μια οργανωμένη που έφτιαξα εγώ όταν δεν υπήρχε ΧΥΤΑ στην περιοχή ,αλλά ούτε σε ολόκληρη την Κεντρική Πελοπόννησο και ο τότε Δήμος Αλυζίας δεν είχε ούτε χωματερή και τον εξυπηρετούσε ο Δήμος Βόνιτσας με την Χωματερή του και όταν εκεί υπήρξε πρόβλημα δείξαμε την αλληλεγγύη μας προς τους γείτονες μας και δεχθήκαμε όπως τώρα τα σκουπίδια του Μεσολογγίου στην χωματερή μας για ένα χρόνο περίπου .
    Η χωματερή μας ,όσο μπορεί να είναι μια χωματερή λύση ,ήταν η καλύτερη της Ελλάδας με περίφραξη και βαρειά μεταλλική πόρτα που μόνο με υδραυλικό σύστημα άνοιγε και έκλεινε ,αφού για τον σκοπό αυτό υπήρχε και ρεύμα από την ΔΕΗ και μέσα στην χωματερή υπήρχε μόνιμα μπουλντόζα για να χώνει τα σκουπίδια και φαίνεται και σήμερα η τρύπα από το χώμα που παίρναμε .
    Και όταν τόλμησε να πει πως εκείνος θα θα θα θα θα κάνει ανακύκλωση , που έκανε τον Μαραθιά μια απέραντη χωματερή , που τον κάναμε τσακωτό να πετάει τα σκουπίδια , ενώ εγώ πέταξα με τις κλωτσιές τον εργολάβο που είχε έρθει να κάνει ανακύκλωση ( γιατί τον έπιασε ο πόνος ) , του απάντησα πως εγώ τα λαμόγια τα πέταγα με τις κλωτσιές από τον Δήμο , ενώ εκείνος είναι σφιχτά εναγκαλισμένος τα κολλητάρια του λαμόγια, με τα οποία όταν θα έρθει η ώρα θα τους στείλω για κακούργημα στην δικαιοσύνη ,γιατί ρήμαξαν τα ταμεία του Δήμου με ψεύτικα έργα .!!!
    Έτσι στην προσπάθεια του να δικαιολογηθεί που ολόκληρος ο Δήμος βρωμάει απ άκρου εις ακρην ξεστόμισε την χυδαία έκφραση και εγώ αναγκάστηκα να τον αποκαλέσω μεθύστακα και ψυχοπαθή που είναι .!!!
    Κάποιος πρέπει να τον μαζέψει, που κατάντησε το Δημοτικό Συμβούλιο τσίρκο.
    Είναι πλέον θέμα Δημοκρατίας , που με κανέναν προηγούμενο Δήμαρχο δεν είχε συμβεί .
    Παναγιώτης Στάικος
    Γιαννάκη δεν υπάρχει Παναώτης, αλλά Παναγιώτης Στάικος , ο οποίος θα σε χώσει μέσα και θα σε διαπομπέψει για το φαγοπότι στον Δήμο με τους κολλητούς σου λαμόγια και έχεις εσύ πολύ χαμηλό επίπεδο σκυλάδικων .
    Ο Παναγιώτης έχει αξιοπρέπεια , έννοια που σε εσένα είναι άγνωστη .
    Προσπάθησες να τον δικάσεις για το ασθενοφόρο και σε ξεφτίλισε.
    Προσπάθησες να του κλείσεις το ιατρείο για δυο μήνες με κάτι άλλα λαμόγια και σας ξεφτίλισε η Πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΠΙΣ και πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας Ματίνα Παγώνη γνωστή από τη τηλεόραση Λοιμωξιολόγος , η οποία χαρακτήρισε τις κατηγορίες σας αβάσιμες , αστήριχτες και αχαρακτήριστες και με παρακάλεσε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσολογγίου να δείξω την μεγαλοψυχία μου και να μην προχωρήσω σε μηνύσεις και αγωγές.
    Με εσένα όμως Γιαννάκη και τα κολλητάρια σου λαμόγια που πέσατε στο φαγοπότι με το Δημόσιο χρήμα δεν θα δείξω κανέναν οίκτο .
    Θα σας χώσω στην φυλακή για κακούργημα και μετά εσένα θα σε χώσω και μέσα στο Ψυχιατρείο ,γιατί εκεί είναι η θέση σου , πράγμα το οποίο λένε δημόσια και οι συνεργάτες σου .
    Είσαι πολύ παλιόπαιδο δεν σου είπε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ο συγγενής σου πρώην Δήμαρχος κύριος Γαλούνης ;;;;;;
    Ο εφιάλτης σου .
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε Τριανταφυλάκη τότε δεν είχες δείξει το πραγματικό σου πρόσωπο και έλεγες στα εγκαίνια του ιατρείου μου στην κατοχή πως είμαι το πρότυπό σου ως γιατρού και ότι θα ήσουν υποψήφιος στον συνδυασμό μου και διάφορα άλλα και να ξέρεις πως κρατάω εκείνο το Video και αν θέλεις θα το ανεβάσω για να σε κάνω ρόμπα τι διπρόσωπος και γλύφτης είσαι .
    Μετά όμως έπεσε η μάσκα από το προσωπείο σου και όλοι είδαν το πραγματικό σου πρόσωπο, του αριβίστα , ψεύτη ,συκοφάντη και πολιτικού απατεώνα .
    Έτσι η πιάτσα πάντως λέει πως ο Τριανταφυλλάκης σήμερα είναι μόνος του , γιατί έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο πρώτα στους συνεργάτες του και μετά στην κοινωνία , αυτό του ψεύτη που δεν έχει μπέσα , του άφιλου του πολιτικού απατεώνα .
    Δεν είναι τυχαίο πως οι Σοφοί πρόγονοί μας έλεγαν: πως η πολιτική δείχνει τον πραγματικό Άνδρα .
    Και τώρα όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο πραγματικός Τριανταφυλλακης και που είναι η θέση του . Τώρα εσύ ως πολύ παλιόπαιδο που σε είπε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Συγγενής σου πρώην Δήμαρχος κύριος Γαλούνης
    Εκεί που του είπα στο Δημοτικό Συμβούλιο , πως ανήκει στον υπόκοσμο με την φρασεολογία που χρησιμοποιούσε μέσα στο Συμβούλιο εναντίον των πολιτικών του Αντιπάλων.
    Παναγιώτης Στάικος
    Ο Δήμαρχος των έργων και της κοινωνίας και όχι του υποκόσμου και των σκυλάδικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. Παναώτ απο ολους τους αιρετούς , πανελλαδικά μονο ΕΣΥ εχεις χαρτιά απο ψυχιατρους οτι εισαι  καλα. Παναώτ αν δεν προσκομισουν σ' ενα μηνα  χαρτι απο ψυχιατρο και οι αλλοι χώστους  ολους μεσα.
    Είσαι ο επομενος δημαρχος με 63% απο α γυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου