«Γράφει χιλιόμετρα» ο Θανάσης Παπαθανάσης



Πανταχού παρών είναι ο επιλαχών βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Παπαθανάσης, ο οποίος «τρέχει» σε όλες τις εκδηλώσεις του νομού αλλά και παράλληλα σε κοινωνικές υποχρεώσεις ετεροδημοτών στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ο πρώην Δήμαρχος Ναυπακτίας και νυν πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης έχει ανεβάσει ταχύτητες «γράφοντας χιλιόμετρα» στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και όχι μόνο, σε μια προσπάθεια επαφής με τους συντοπίτες μετά και τους πολύμηνους περιορισμούς της πανδημίας.

Την περασμένη Κυριακή, σαν να βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, παρέστη στη Γιορτή Ελιάς στο Κεφαλόβρυσο και σε δυο ώρες έδωσε το παρόν σε γάμο ετεροδημότη στο Μαρούσι Αττικής. Επίσης, μια μέρα πριν, το Σάββατο, ήταν από τους μοναδικούς πολιτευτές που τίμησε με την παρουσία του τόσο τα εγκαίνια στο κτίριο «Χρυσόγελου» στο Μεσολόγγι, όσο και το 2ο Φεστιβάλ Χορωδιών Αγρινίου.

 Παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας κ. Θανάσης Παπαθανάσης δηλώνει πανέτοιμος να διεκδικήσει βουλευτική έδρα στις επόμενες εκλογές, καθώς θυμίζουμε ότι στις Εθνικές Εκλογές του 2019, ως υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκρατία, αναδείχθηκε τέταρτος με σχεδόν 10.000 σταυρούς σε λιγότερο από ένα μήνα προετοιμασίας.

Στον γάμο του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Μπίκα στο Μαρούσι Αττικής

 

Στα εγκαίνια του κτιρίου «Χρυσόγελου» στο Μεσολόγγι

 https://iaitoloakarnania.gr

Σχόλια