Παραδόθηκε το νέο ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλου



 Ένα νέο και υπερσύγχρονο ασθενοφόρο παρέλαβε το Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλου για την κάλυψη των αναγκών της πρωτοβάθμιας φροντίδα υγείας. Πρόκειται για ένα από τα δέκα ασθενοφόρα που παρέδωσε η 6η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ). 

Τα ασθενοφόρα αποκτήθηκαν κατόπιν ανοιχτού διαγωνισμού. Το κόστος τους ανήλθε στα 800.000 ευρώ και καλύφθηκε εξολοκλήρου από την 6η ΥΠΕ. Στόχος, η ενίσχυση των Κέντρων Υγείας που βρίσκονται σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Για το λόγο αυτό, τα ασθενοφόρα διαθέτουν κίνηση και στους 4 τροχούς(4×4) και μπορούν να επέμβουν γρήγορα οπουδήποτε χρειαστεί.

Στην παράδοση του νέου ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλου, παραβρέθηκαν σήμερα ο δήμαρχος Αμφιλοχίας κ. Γιώργος Κατσούλας, ο διευθυντής του Κ.Υ. κ. Κωνσταντίνος Μόκκος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Λεωνίδας Κατσαντάς και Ανδρέας Ρεγκούτας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Χριστόφορος Κουσιωρής και Νικόλαος Μπεχλιούλης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χαλκιοπούλων κ. Βασίλης Ταλιούρας, ο πρόεδρος ΟΣΥΒΑ κ. Χρήστος Σαλαούνης.

      

Σχόλια