Σπ.Διαμαντόπουλος: Για το ποιος ευθύνεται μη θεωρείτε βλάκες τους δημότες

 Σπ.Διαμαντόπουλος: Για το ποιος ευθύνεται μη θεωρείτε βλάκες τους δημότες

Σπ.Διαμαντόπουλος: Για το ποιος ευθύνεται μη θεωρείτε βλάκες τους δημότες

Το πρόβλημα των σκουπιδιών παραμένει ψηλά στην ατζέντα του Μεσολογγίου μετά την πυρκαγιά στο ΧΥΤΑ. Έκτοτε έχουν υπάρξει αρκετά «επεισόδια» μεταξύ νυν και πρώην δημοτικής αρχής.

Από την πλευρά του πάντως ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Διαμαντόπουλος εκτιμά ότι πρωτεύουν οι λύσεις και όχι το ποιος φταίει… Εξάλλου σημειώνει με νόημα ότι οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν…

Στο σχόλιό του στα social media αναφέρει:

Με τα σκουπίδια υπάρχει τεράστιο πρόβλημα. Πρόβλημα που σε λίγο διάστημα θα χτυπήσει και τη δίκη μας πόρτα. Το διαχρονικό πρόβλημα των σκουπιδιών όπως και εκείνο της ΔΕΥΑΜ, όπως και τα σοβαρά προβλήματα σε υποδομές (το έτος 2021) που προκαλούν πλέον και καταστροφές, δεν προσφέρονται για εγωκεντρικές αντιπαραθέσεις.

Με λύπη παρατηρώ ότι παρουσιάζονται εντελώς διαφορετικές εικόνες για τις ευθύνες. Το οποίο δεν είναι της παρούσης. Αλλά κυρίως για τη πηγή του προβλήματος. Αυτό είναι το πρωτεύον.

Θεωρώ ότι το σημαντικό είναι, ο δημότης αυτού του ταλαίπωρου Δήμου, που έχει καταστεί ουραγός αντί πρωταγωνιστής των εξελίξεων, να ενημερωθεί επίσημα για τις λύσεις των προβλημάτων τους.

Χρειάζεται να γίνει το Α. Και το Β. Και το Γ. Ο Δήμος θα κάνει το Α.  Η περιφέρεια το Β. Το υπουργείο το Γ.  Και οι πολίτες οφείλουν να κάνουν το Ζ.

Το ποιος ευθύνεται και σε ποιο βαθμό μη θεωρείτε βλάκες τους δημότες ότι δεν «βλέπουν». Τουλάχιστο την πλειοψηφία που σιωπά εκκωφαντικά..

Είναι ανεπίτρεπτο να μην υπάρχει ενημέρωση για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε που είναι ικανά να μας υποβαθμίσουν σε μόνιμη μιζέρια..

Δεν ενδιαφέρει ποιος φταίει. Ξέρουμε. Βλέπουμε. Κρίνουμε. Όλοι μας. Λύσεις; Όχι λόγια. Λύσεις. Και χρονοδιάγραμμα.  Γιατί η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από ένα ψέμα.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Σχόλια