Δήμαρχε κύριε Τριαναταφυλλάκη για άλλη μια φορά δείχνετε την ασέβειά σας προς τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου .

 


Ο Δήμος δεν είναι ιδιοκτησία σας  και οι αρμοδιότητες σας ορίζονται σαφώς από τους νόμους και αυτή η αρμοδιότητα δεν είναι δικιά σας ,αλλά του Δημοτικού Συμβουλίου  .

Όμως εσείς δεν λογαριάζετε ούτε νόμους ούτε θεσμούς.

Έτσι δεν μπορείτε από μόνος σας να δώσετε εντολή να έρχονται τα απορριμματοφόρα του Δήμου της Ιεράς Πόλης του Μεσολογγίου , για να αδειάζουν τα απορρίμματα  στον σταθμό μεταφόρτωσης του Δήμου Αστακού, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες  .

Θα έπρεπε εάν σεβόσασταν τους συνεργάτες σας , οι οποίοι δεν γνώριζαν τίποτα , όπως και τους Δημοτικούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης , να κάνατε ένα Συμβούλιο δια περιφοράς ή να τους ενημερώνατε τηλεφωνικά  και εμείς δεν θα είχαμε καμία αντίρρηση στα πλαίσια της αλληλεγγύης να εξυπηρετήσουμε τον Δήμο Μεσολογγίου μετά την φωτιά , που έπιασε στον ΧΥΤΑ τους , χωρίς να βάζουμε ούτε θέμα κόστους , για την μεταφορά τους  στον ΧΥΤΑ Παλαίρου , αυτό το μικρό κόστος για όσο καιρό χρειαστεί, μπορούμε να το επωμιστούμε εμείς ως Δήμος , αλλά το πρόβλημα είναι πως λειτουργείτε τον Δήμο Ξηρομέρου , που με την συμπεριφορά σας δείχνει νοοτροπία Απολυταρχική και όχι Δημοκρατική .

Αστακός 6/10/2021

Παναγιώτης Στάικος

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου  Σχόλια

 1. προφανώς ο άνθρωπος προσπαθεί να εξυπηρετήσει έναν άλλον δήμο που έχει σοβαρό πρόβλημα με τα σκουπίδια του και τίθεται θέμα δημόσιας υγείας.
  τα δικά σου εσύ τα ξέχασες? που έπαιρνες αποφάσεις μόνος σου στο Δημοτικό Συμβούλιο για όλα, όταν έπεφταν βροχή τα πρόστιμα ( κάτι 15αρια) από το περιβάλλον για το χυτά αστακού τα έθεσες ποτέ στους συμβούλους σου και τους κατοίκους σου να έχουν γνώσει?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ως απλός υποστηρικτής της προοδευτικής-δημοτικής παράταξης
  του δήμου μας : 《 Συμπολιτεία Ξηρομεριτών 》 θα ήθελα να ρωτήσω τον Κ. Παναγιώτη Στάϊκο
  -εάν έπραξε πολιτικά σωστά η προηγούμενη δημοτική αρχή του δήμου 2014-2019 που δέν ενημερώθηκε και όπως νομίζω θα έπρεπε να ενημερωθεί έγκαιρα, το τότε δημοτικό συμβούλιο του δήμου μας, αλλά ενημερώθηκε στο τέλος και εκ των υστέρων το δημοτικό συμβούλιο , η ανάγκη επιπρόσθετων τεχνικών εργασιών που απαιτήθηκαν για την ολοκλήρωση της κατασκευής στο ΔΑΚ- ΑΣΤΑΚΟΥ και γιατί.
  Καλημέρα σας Κ. Παναγιώτη Στάϊκο

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου