Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων Τα Κόροντα

 


Πραγματοποιήθηκε  την   Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΑΝΣΥ (Πατησίων 5, 4ος όρ. Αθήνα) η τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου «τα Κόροντα» με θέματα ημερήσιας διάταξης τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό από 2020  έως 2021 και τον προγραμματισμό δράσης του Δ.Σ.




Στη Γ.Σ. συμμετείχαν πολλά μέλη κι έγινε μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση για τα προβλήματα του συλλόγου και του χωριού. 
Η παρουσία αυτών των μελών έδωσε κουράγιο κι ελπίδα στα μέλη του Δ.Σ. που συνεχίζουν ν’ αγωνίζονται για να παραμείνει άσβεστη η φλόγα του Συλλόγου μας, που έρχεται από πολύ μακριά, από το 1976,με αδιάκοπη λειτουργία 45 χρόνων και με μία σημαντική δημιουργική πορεία σε μία περίοδο που γύρω μας καταρρέουν παταγωδώς οι χτεσινές βεβαιότητες της ζωής και του τόπου μας. 

Κατά την διάρκεια της Συνέλευσης ακούστηκαν απόψεις και παρατηρήσεις και διατυπώθηκαν προτάσεις συγχωριανών και μελών του Συλλόγου για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του τόπου μας. 
Μίλησαν κατά σειρά ο Κώστας Γεωργούλας , ο Καραγιάννης Αλέξανδρος  ο  Σωτήρης Ζορμπάς ,  κι ο Βασίλης Κ. Ζορμπάς, ο Αλέξανδρος Σάββας.
Ο Κώστας Γεωργούλας ενημέρωσε για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και σύγκρινε την προηγούμενη Δημοτική αρχή με την τωρινή, τις παρεμβάσεις του Δήμου στο χωριό και ειδικότερα στάθηκε στον δρόμο Χρυσοβίτσας διασταύρωση  πηγάδια, στις ιχθυοκαλειέργειες και στα Αιολικά πάρκα.
Τόνισε ότι για την τοπική κοινότητα Χρυσοβίτσας δεν έχει γίνει κάποιο σπουδαίο έργο τα δυο τελευταία χρόνια και ούτε βλέπει να γίνετε κάτι στα δυο επόμενα χρόνια.
Επισήμανε ότι στην κοινότητα γίνονται μόνο εργασίες καθαριότητας χάρης σε εθελοντές και τον πρόεδρο της Τ.Κ. 

Ο Αλέξανδρος Καραγιάννης  τόνισε ότι πρέπει, επιτέλους να επισκευασθεί ο δρόμος – Χρυσοβίτσας – Βαλόστρατο.
Ο Αλέξανδρος Σάββας έκλεισε την ενημέρωση των μελών του συλλόγου ενημερώνοντας τους σχετικά με την υπόθεση Της ΠΟΑΥ  και των Αιολικών Πάρκων.
Τέλος ακολούθησε η διαδικασία της εκλογής διοικητικού Συμβουλίου.








Σχόλια