Δυνατό Ξηρόμερο, Πρώτα ο Πολίτης : Καλούμε το Δήμαρχο Ξηρομέρου να συγκαλέσει άμεσα σε κατεπείγουσα Συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο

 Αστακός, 13/10/2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα ενημερωθήκαμε ότι το Υπουργείο Παιδείας προτίθεται να προχωρήσει στην υποβάθμιση του Δημητρούκειου Δημοτικού Σχολείου Βασιλόπουλου – Καραϊσκάκη από 4θέσιο σε 3θέσιο. 

Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση του διδακτικού προσωπικού και την αύξηση των μαθητών ανά τάξη πράγμα το οποίο θεωρούμε απαράδεκτο και μάλιστα εν μέσω της Πανδημίας Covid 19.

Η Παράταξη μας δηλώνει ότι σε συνεργασία με το Δήμο, τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, τους Φορείς, τους Εκπαιδευτικούς, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και με όλους τους Πολίτες θα  αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί η υποβάθμιση του Σχολείου. 

Καλούμε το Δήμαρχο Ξηρομέρου να συγκαλέσει άμεσα σε κατεπείγουσα Συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο είτε δια περιφοράς είτε μέσω τηλεδιάσκεψης προκειμένου να αποφασίσουμε και να αγωνιστούμε όλοι μαζί να μην υποβαθμιστεί το Δημητρούκειο Δημοτικό Σχολείο.

 

Ερωτόκριτος Γαλούνης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
Δυνατό Ξηρόμερο, Πρώτα ο Πολίτης


Σχόλια