Άμεση αποκατάσταση ζημιών στο Δημοτικό γήπεδο καινούργιου ...

 


Κύριε Πρόεδρε

Σας είναι γνωστά τα προβλήματα που προξένησαν οι πλημμύρες του Σαββάτου 16-10-2021 στην Κοινότητά μας.....

Το Κοινοτικό γήπεδο, που θα αγωνίζονταν η ομάδα μας εντός έδρας, για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ-ΝΑ, έχει υποστεί ζημιές στην δυτική πλευρά του εξωτερικού τοίχους, καθώς και στον αγωνιστικό χώρο. Συνέπεια αυτού του γεγονότος ήταν να αναβληθεί προγραμματισμένη αθλητική συνάντηση των ομάδων μεταξύ της ΔΟΞΑΣ και του ΙΔΟΜΕΝΕΑ, την ως άνω ημέρα των πλημμυρικών φαινομένων.

Όπως και εσείς διαπιστώσατε δια ζώσης, στον αγωνιστικό χώρο (στην Β/Δ πλευρά του γηπέδου - στο σημείο του κόρνερ). έχει υποχωρήσει τμήμα του γηπέδου και χρήζει άμεσης παρέμβασης, από τις αρμόδιος κρατικές υπηρεσίες για αποκατάστασή του.
Οποιαδήποτε καθυστέρηση εγκυμονεί τον κίνδυνο να κριθεί ακατάλληλο το γήπεδό μας για διεξαγωγή των εντός έδρας αγώνων και θα υποχρεωνόμαστε σε συνεχείς μετακινήσεις σε άλλο γήπεδο, ότι πιο καταστροφικό οικονομικά για το σωματείο μας.

Παρακαλούμε για την αποκατάσταση των ζημιών στο γήπεδο, με άμεση προτεραιότητα αυτών του αγωνιστικού χώρου και στη συνέχει του τμήματος του τοίχους που υποχώρησε και όποιων άλλων παρεμβάσεων οι υπηρεσίες του δήμου θεωρήσουν τεχνικά σκόπιμο.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
1. ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
- κ. Ζαρκαβέλη Χρήστο, Αντιδήμαρχο Παιδείας – Αθλητισμού - paideia1@agrinio.gr
- ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
Κα Μαρία Τσώνη - dakmkousis@agrinio.gr
2. κ. Πρόεδρο ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας
- Πρόεδρο αρμόδιας Επιτροπής
epsaitol1968@gmail.com


Σχόλια