ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ : Στηρίζει την Θεατρική Ομάδα Μαθητών Αστακού με το έργο του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα «Ματωμένος γάμος»

 


Σας γνωρίζουμε ότι η Θεατρική Ομάδα Μαθητών Αστακού, την οποία ο Σύλλογός μας στηρίζει, ως φορέας, προετοιμάζει τη νέα της θεατρική παράσταση, με το έργο του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα

«Ματωμένος γάμος»

Λόγω της μη πραγματοποίησης του προηγούμενου έργου εξαιτίας της πανδημίας Covid-19, σας κάνουμε γνωστό ότι οι χορηγίες που είχαν δοθεί διατηρούνται στο ταμείο μας και θα διατεθούν για την φετινή παράσταση.

Επειδή όμως οι απαιτήσεις για το συγκεκριμένο έργο είναι μεγάλες, προκειμένου να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο, καλούμε όσους μπορούν και επιθυμούν να βοηθήσουν, ως χορηγοί, να επικοινωνήσουν μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον κο Βαγγέλη Δεστούνη (Βιβλιοδρόμιο), για τα βιβλία που προσέφερε εντελώς δωρεάν στην θεατρική ομάδα για την προετοιμασία της νέας παράστασης.

Η χειρονομία του για ακόμα μια φορά αποδεικνύει το πραγματικό του ενδιαφέρον για τον σύλλογό μας και τον πολιτισμό του τόπου μας.Η ενίσχυση της θεατρικής ομάδας, μικρή ή μεγαλύτερη, αποτελεί συγχρόνως και μια πράξη αναγνώρισης και ενθάρρυνσης των παιδιών μας για την προσπάθειά τους να συμβάλλουν στον πολιτισμό του τόπου μας. –

Σας ευχαριστούμε εκ’ των προτέρων!

Για κάθε σχετική πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του Συλλόγου μας στα εξής τηλ. 6944 613595 και 6946 966560

Με τιμή

Το Δ.Σ.

Σχόλια