Εκλογές στο σύλλογο Φίλων της βελανιδιάς και περιβάλλοντος η Αμαδρυάδα 27 Νοεμβρίου 2021

 


πηγη : Sullogos Velanidias
Εκλογές στο σύλλογο Φίλων της βελανιδιάς και περιβάλλοντος η Αμαδρυάδα 27 Νοεμβρίου 2021 και επαναληπτικές 11 Δεκεμβρίου 2021.....


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων της Βελανιδιάς και Περιβάλλοντος, η Αμαδρυάδα , είχε προγραμματίσει Συνεδρίαση του, για το Σάββατο 6 Νοεμβρίου , για διοικητικό συμβούλιο που θα αποφασίζαμε για τα παρακάτω θεματα :

1)Για συνέλευση Γενική και διεξαγωγή εκλογών του συλλόγου Φίλων της βελανιδιάς και περιβάλλοντος η Αμαδρυάδα.

2) Ειδοποίηση των μελών ,και των παλιών μελών για τακτοποίηση της συνδρομής των.

3) Συζήτηση για ενδεχόμενη παραίτηση μέλους του Δ.Σ αν υπάρχει (Γιατί στο Δ.Σ , αίτημα παραίτησης δεν υπάρχει).

4) Απολογισμός πεπραγμένων.

5) Άλλα θέματα.

Λόγω έλλειψης απαρτίας , αναβλήθηκε για την επόμενη ημέρα όπως ορίζει το καταστατικό μας στα γραφεία του συλλόγου μας. Στις 7 Νοεμβρίου ευρισκόμενο το Δ.Σ σε απαρτία ( ήμασταν 3 μέλη όπως ορίζει το καταστατικό).

Παρόντες ήμασταν :

1) Μάκης (Γεράσιμος) Στρατούλης, πρόεδρος.

2) Σταύρος Τσίτζος, ταμίας.

3)Μπουρνάζος Δημήτρης,

Δημοσίων σχέσεων.

Απόντες :1)Πολύζος Πέτρος, Γενικός Γραμματέας.

2)Καμπέρης Δημήτρης, μέλος.

3) Καμπέρη Μαρία, μέλος.

Και οι τρεις απόντες έλειπαν και στην συνεδρίαση της 6ης Νοεμβρίου του 2021.

Ευρισκόμενοι σε απαρτία ο Πρόεδρος έβαλε τα θέματα που ήταν τα ίδια με τα θέματα της αναβληθείσης συνεδρίασης.

Η συζήτηση ξεκίνησε με το πρώτο θέμα.

1)Η απόφαση για τις εκλογές ήταν η εξής: Επειδή λόγω κορονοϊού δεν μπορέσαμε να κάνουμε τις προγραμματισμένες τότε εκλογές για το Μάρτη του 2020,τον Ιούνιο του 2021 αποφασίσαμε να γίνουν οι συνελεύσεις για εκλογές, μέσα στο Νοέμβριο η πρώτη και μέσα στο Δεκέμβριο η δεύτερη και τελευταία.

Έτσι αποφασίστηκε η πρώτη να γίνει στις 27 Νοεμβρίου και ώρα 5 το απόγευμα και η δεύτερη επαναληπτική (αν υπάρχει απαρτία στην πρώτη) στις 11 Δεκεμβρίου και ώρα 5 το απόγευμα. Η αίθουσα που θα γίνουν οι συνελεύσεις είναι τα γραφεία του συλλόγου Φίλων της βελανιδιάς και περιβάλλοντος η Αμαδρυάδα, Πατησίων 5 Ομόνοια Στοά Τρικούπη Αθήνα.

2) για το δεύτερο θέμα αποφασίστηκε να ενημερωθούν για τις συνδρομές δια μέσου του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και με το κινητό ή σταθερό τηλέφωνο όλα τα μέλη του συλλόγου και επιπλέον να δωθεί η δυνατότητα να γραφτούν και νέα μέλη μέχρι και την πρώτη συνέλευση.

‌3) Για το τρίτο θέμα και απόντος του κυρίου Πολύζου Πέτρου ,που ιντερνετικά δήλωνε ότι θα παραιτείται από Γραμματέας του συλλόγου ,και επειδή δεν υπήρχε αίτημα για παραίτηση από το Δ.Σ ή διαγραφή από το σύλλογο και έτσι δεν υφίσταται ζήτημα παραίτησης του γενικού γραμματέα του συλλόγου μας.Και μέχρι τις εκλογές τα έγγραφα και τα πρακτικά του συλλόγου θα τα υπογράφει ο ειδικός γραμματέας που θα ψηφίσουμε σήμερα στο πέμπτο θέμα ,που θα συζητήσουμε μετά.

‌4)Στο τέταρτο θέμα αυτό αποφασίσαμε τον απολογισμό να τον επιμεληθεί ο πρόεδρος και να τον εγκρίνουμε πριν την συνέλευση,και τον οικονομικό ο ταμίας και να δοθούν και οι δυο απολογισμοί στην εξελικτική επιτροπή για έλεγχο πριν τις εκλογές.

‌5) Στο πέμπτο θέμα συζητήθηκε η αναπλήρωση του ειδικού γραμματέα.

‌Η πρόταση του προέδρου ήταν να γίνει ειδικός γραμματέας,ο Σταύρος Τσίτζος. Η πρόταση του προέδρου ψηφίστηκε ομόφωνα.

‌Τέλος καλούμε όλους τους Ξηρομερίτες που αγαπούν το δάσος βελανιδιάς Ξηρομέρου να βοηθήσουν να προστατεύουμε το δρυοδάσος και να εγγραφούν στο σύλλογο για να παλαίψουμε από κοινού να σώσουμε το Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας από την κληματική αλλαγή.









Σχόλια