Τίς πταίει που τους γύρισε την πλάτη η κοινωνία κατά την διαβούλευση , για τις μελέτες αναβάθμισης των Λιμενικών Υποδομών;



 Τίς πταίει που τους γύρισε την πλάτη η κοινωνία  κατά την διαβούλευση , για τις μελέτες αναβάθμισης των Λιμενικών Υποδομών; 

Μα ασφαλώς η αφερεγγυότητα , η ανικανότητα  και η αδιαφάνεια στην διαχείριση του δημοσίου χρήματος από  τον Δήμαρχο , ο οποίος έχει περιέλθει στην ανυποληψία της κοινωνίας , η οποία του έχει γυρίσει της πλάτη και δεν αρέσκεται σε συνθήματα , πομφόλυγες και θα θα θα .

Έτσι στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αστακού παρίσταντο (4) τέσσερις πολίτες  και από Δημοτικούς Συμβούλους ο κύριος Μπαμούρης , εγώ και ο κύριος Ντίνος ασφαλώς αφού είναι και Πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου και άλλοι τόσοι στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα   .!!!!

Αναρωτιέμαι πως πώς να αισθανόταν ο Δήμαρχος  για αυτή την μοναξιά του ;

Δεν εμπνέεις και δεν πείθεις κανέναν πλέον κύριε Τριανταφυλλάκη.

Ακόμη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξης σου  γύρισαν την πλάτη και απείχαν .  

Θα πρέπει να τονιστεί ,πως οι μελέτες αυτές αφορούν σε υποδομές στην παράκτια ζώνη των λιμένων και όχι στα λιμάνια , για να μην γεννούν  φρούδες ελπίδες στους πολίτες , οι οποίες για να γίνουν έργα  θα πρέπει σε βάθος ετών να βρεθούν χρήματα , τα οποία αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν .

Αστακός 18/11/2021

Παναγιώτης  Στάικος 

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης 

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου


Σχόλια


  1. Μάλλον το συνήθισαν να μιλούν σε άδειες αίθουσες ,πράγμα το οποίο τους ικανοποιεί ,αφού έτσι καλύπτουν τις ανασφάλειες και τα ανομήματα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου