Ξεχειλίζουν τα σκουπίδια και η αέναη αντιπαράθεση στο Μεσολόγγι

 Ξεχειλίζουν τα σκουπίδια και η αέναη αντιπαράθεση στο Μεσολόγγι

Ξεχειλίζουν τα σκουπίδια και η αέναη αντιπαράθεση στο Μεσολόγγι

Το τελευταίο πράγμα που θέλουν όλοι οι δημότες του Δήμου Μεσολογγίου είναι δουν, με αφορμή την επιδείνωση της κατάστασης με τα σκουπίδια μετά την πυρκαγιά στο ΧΥΤΑ, να ξεκινήσει ένα αέναο γαϊτανάκι αντιπαραθέσεων μεταξύ των δημοτικών παραγόντων.

Μέχρι τώρα, δυστυχώς, αυτό έχει συμβεί. Και η χθεσινή δημόσιο αντιπαράθεση ανάμεσα στην αντιδήμαρχο καθαριότητας Περσεφόνη Μελαχρή και την πρόεδρο του Συμβουλίου Κοινότητας Μεσολογγίου Όλγα Δασκαλή, δεν προσφέρει απολύτως τίποτα.

Αντιθέτως στο βαθμό που αντιπαράθεση πηγαίνει και στο προσωπικό επίπεδο προσφέρει ένα κακό «θέαμα». Η κριτική όλων έναντι όλων έχει γίνει. Και για να μην χειροτερέψουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα είναι η ώρα των προτάσεων. Η ευθύνη για το ΧΥΤΑ Μεσολογγίου λίγο – πολύ είναι διαχρονική και ακουμπά περισσότερες από μια δημοτικές αρχές.

Το ίδιο θα πρέπει να συμβεί και με τη λύση του προβλήματος. Όλοι θα μπορούσαν να προσφέρουν με εποικοδομητικές προτάσεις. Βεβαίως από εδώ και στο εξής η ευθύνη για τη λύση βαραίνει πρωτίστως την παρούσα δημοτική αρχή, αλλά καθώς σε καμία περίπτωση το πρόβλημα δεν προέκυψε από δική της αποκλειστική ευθύνη, όλοι θα πρέπει να βοηθήσουν.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Σχόλια