"Κύριε Μάντζαρη έχετε χάσει την μπάλα"

 


"Κύριε Μάντζαρη έχετε χάσει την μπάλα"


Με μεγάλη έκπληξη διάβασα μια δημόσια επιστολή του κ. Λευτέρη Μάντζαρη με αναφορές για μια ακόμη φορά στο πρόσωπό μου. 
Ως εκ τούτου θεώρησα πολιτικά ορθό να παρέμβω για να βοηθήσω τον συνάδελφο που δυστυχώς εκτίθεται δημόσια και να εκθέτει τη δημοτική αρχή.

Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν ότι οι διαχειριστές της ιστοσελίδας xiromero.gr αναδημοσίευσαν αυτούσιο άρθρο από το airetos.gr (δείτε ΕΔΩ), χωρίς καμία διάθεση κριτικής, χωρία καμία αναφορά στη νυν δημοτική αρχή.

Για μια ακόμη φορά ο κύριος Μάντζαρης πιάστηκε αδιάβαστος. 
Κατανοώ τον πανικό του να δικαιολογήσει την ισχνή παρουσία του στη σύνθεση της διοίκησης. 
Κατανοώ επίσης την πρεμούρα του να σπιλώσει την θητεία μου και την προηγούμενη δημοτική αρχή. 
Ωστόσο η απειρία του να ερμηνεύσει στοιχειωδώς ένα δημοσιογραφικό άρθρο μόνο επικίνδυνη μπορεί να θεωρηθεί για τον τόπο μας, καθώς αυτός ο άνθρωπος διαχειρίζεται τον ευαίσθητο τομέα της Κοινωφελούς. 
Ο κύριος Μάντζαρης είναι γνωστός «κυνηγός φαντασμάτων», αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο!!! Δεν έβαλε απλά αυτογκόλ, αλλά έχει χάσει εντελώς την μπάλα!!!!

Κύριε Μάντζαρη, αφήστε επιτέλους τα διαδικτυακά λιβελλογραφήματα και περιοριστείτε στον ρόλο σας στην παραπαίουσα Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου μας, αφήστε τις παχιές κουβέντες και μιλήστε με το έργο σας στους πολίτες στον χρόνο που σας απομένει. 

Άλλωστε μην ανησυχείτε η κοινωνία του Ξηρομέρου βλέπει, κρίνει και συγκρίνει!!!

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
  
                 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ

Σχόλια



  1. Η λέξη αμετροέπεια είναι σύμφυτη με την ανθρώπινη και πολιτική ύπαρξη του κυρίου Μάντζαρη και έτσι δεν μας ξενίζουν τέτοιες αντιδράσεις του κύριε Γεωργούλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου