Το μαγνητοσκοπημένο βίντεο, της εκδήλωσης για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών και της νεολαίας για τη δωρεά μυελού των οστών.

 

ΑΦΙΣΑ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ
 
Ημερομηνία 17.12.2021
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρακευή 17 Δεκεμβρίου στις 06:00 μ.μ., στο πρώην Δημαρχείο στη Κανδήλα, η εκδήλωση για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών και της νεολαίας για τη δωρεά μυελού των οστών.
Η δράση πραγματοποιήθηκε για να στηριχτεί το έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», την ενημερωτική εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τους δότες μυελού των οστών, «ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ, ΔΩΣΕ ΖΩΗ».
Το Σωματείο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Ιδρύθηκε το 2012 και αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα προσφοράς ιατρικής, ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», με Πρόεδρο την Πρέσβυ Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, προς τα παιδιά που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα και τις οικογένειές τους.
Ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» αφ' ενός μεν απλώνει τη δράση του και στους ενήλικες και ιδιαίτερα σε εκείνους που χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού των οστών και αναζητούν το κατάλληλο μόσχευμα για να ξανακερδίσουν τη ζωή τους και αφ' ετέρου εμπεριέχει στους σκοπούς του την έρευνα για τον καρκίνο.
Δυστυχώς η ταχύτητα του internet δεν μας επέτρεψε να έχουμε ταυτόχρονα και την πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης και το Livestreaming. Παρόλα αυτά η εκδήλωση μαγνητοσκοπήθηκε και σας την παρουσιάζουμε ολόκληρη, με χρονοσήμανση στο βίντεο στο YouTube ώστε να παρακολουθήσετε όποιο κομμάτι σας ενδιαφέρει.
 
 
 
Εκ του Δήμου Ξηρομέρου
 
 

Σχόλια