ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ:Δίπλα σας ανεξάρτητος, αυτόνομος και αδέσμευτος!

 Σε ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ facebook ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γεωργουλας δήλωσε την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη «Δυνατό Ξηρόμερο» αναφέρει:  


"Μετά από πολλά χρόνια παρουσίας, συμμετοχής και προσφοράς στα κοινά του τόπου μας, βρίσκομαι στη θέση να υποχρεούμαι να δηλώσω την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη «Δυνατό Ξηρόμερο - Πρώτα ο Πολίτης».
 
Μια δύσκολη απόφαση που αποδίδεται στην έλλειψη σχεδιασμού και προτάσεων, στον ανεπαρκή έλεγχο της νυν διοίκησης και στις μονομερείς ενέργειες του επικεφαλής μιας παράταξης που επαναπαύτηκε στις δάφνες του παρελθόντος, αδυνατώντας να συμβαδίσει με τις ανάγκες της εποχής και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του μέλλοντος.
 
Όμως παρά τις όποιες πολιτικές διαφωνίες, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον εκλεκτό φίλο και συνάδελφο Ερωτόκριτο Γαλούνη για τη πρότερη συνεργασία μας και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου.
 
Υπό αυτές τις συνθήκες και θέλοντας να τιμήσω τους συμπολίτες που μου εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους, αποφάσισα να συνεχίσω να τους εκπροσωπώ από τη θέση του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου.
 
Παραμένω πιστός στο ίδιο όραμα με το οποίο ξεκίνησα την πολιτική διαδρομή μου και αυτό θα συνεχίσω να υπηρετώ.
 
Παραμένω πιστός στις αρχές και αξίες μου και αυτές θα συνεχίσω να εκφράζω στον καθημερινό αγώνα για ένα καλύτερο Ξηρόμερο.
 
Δίπλα σας ανεξάρτητος, αυτόνομος και αδέσμευτος!
Σας ευχαριστώ."

Σχόλια