ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ : ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΩΝ

 


Αγαπητά μας μέλη,

Από το 1983, ο Σύλλογός μας αποτελεί έναν από τους πιο ενεργούς συλλόγους με μεγάλη προσφορά σε δράσεις κοινωνικού και πολιτιστικού περιεχομένου......



Η επιτυχία του οφείλεται στην μεγάλη αγάπη που έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια οι διοικούντες του συλλόγου καθώς και τα μέλη του.

Τα τελευταία χρόνια κάποια μέλη μας, λόγω των δύσκολων οικονομικών συγκυριών ή λόγω αμέλειας, παρέμειναν «ανενεργά» μη μπορώντας να τακτοποιήσουν τις ετήσιες συνδρομές τους.

Το Δ.Σ. μετά από συζήτηση αποφάσισε να φέρει το θέμα αυτό στην Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την 1/2/20 και ομόφωνα αποφάσισαν να διευθετηθεί ως εξής:

«Όσες οφειλές εκκρεμούν από την ίδρυση του συλλόγου μας έως και σήμερα, να μπορέσουν να τακτοποιηθούν με μια εφάπαξ καταβολή ποσού 20,00 ευρώ. Με αυτή την καταβολή τα μέλη θα είναι πάλι ενεργά και η μόνη τους οικονομική υποχρέωση στο μέλλον είναι να καταβάλουν την ετήσια συνδρομή των 10,00 ευρώ».

Όποιοι επιθυμούν να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες τους μπορούν να επικοινωνήσουν με την ταμία του Συλλόγου μας Μαρία Μερισιώτη Μπαμπούρη στο εξής τηλ: 6972 107388

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΩΝ ΕΩΣ 31/12/2021

Σας ευχαριστούμε το Δ.Σ.

Σχόλια