Κύριε Τριανταφυλάκη Εδώ βρισκόμαστε μπροστά σε μια οργάνωση την οποία στήσατε .

 


Οι τραμπουκισμοί του  νάνου Λευτεράκι όσο και αν προσπαθούσε να επιβληθεί με φωνές , άναρθρες κραυγές και αλαλαγμούς έπεσαν στο κενό και η αλήθεια ακούστηκε με την στεντόρεια φωνή μου , η οποία έβγαλε στην επιφάνεια την αλήθεια .

Η μελέτη για την λεγόμενη ανάπλαση του ιστορικού κέντρου μπροστά από την οικία Γκάτση προέβλεπε πέτρες Λεπενούς και εσείς χρησιμοποιήσατε πλάκες από το Λατομείο του κυρίου Παπαγιαννόπουλου, πράγμα που σημαίνει πως ο Δήμος πλήρωσε μεταφορικά από Λεπενού και τα χρήματα αυτά μπήκαν σε κάποιες τσέπες .!!!

Αλλά αυτό είναι πταίσμα μπροστά στην αρπαχτή με την αντικατάσταση του εξωτερικού αγωγού ύδρευσης από τον Άγιο Δημήτριο μέχρι το Πλατυγιάλι , όπου έχουν κλαπεί όπως φαίνεται από τις δύο μόνο φωτογραφίες, ενώ υπάρχουν πάνω από 202 και δεκάδες Videos , με την πρόγευση που δίνω , τα οποία βρίσκονται  σε USB στα χέρια δύο Δικηγόρων και σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους της Παράταξης μας   , πάνω από  6.000 κυβικά άμμος  έκαναν φτερά και ρίξατε για τα μάτια του κόσμου λιγότερα από 80 κυβικά μέτρα , το επιφανειακό βάθος και μικρό πλάτος του αγωγού , η μη απομάκρυνση των προϊόντων εκσκαφής ,τοίχοι αντιστήριξης , προϊόντα εκσκαφής βράχου ενώ σε πάνω από 4 χιλιόμετρα είναι χώμα και μόνο 100 μέτρα βράχος  ΣΥΝΙΣΤΟΎΝ ΣΚΆΝΔΑΛΟ  .

Οι δύο φωτογραφίες απλά ενδεικτικά δείχνουν ,ότι ενώ βάσει της μελέτης του έργου προβλέπεται 50 εκατοστά του μέτρου  κάτω από τον αγωγό και 30 εκατοστά πάνω από τον αγωγό να υπάρχει άμμος   , ότι κάτω από τον αγωγό υπάρχουν κοτρώνες  και επάνω καλύπτεται από βράχια.!!!!

Αυτό αποτελεί την Ντροπή της Αυτοδιοίκησης .!!!!

Αυτός ο αγωγός θα ξηλωθεί όλος και θα ανοιχτεί στο πλάι του νέος αγωγός με το κατάλληλο βάθος , που θα γίνει ο πολιτικός σας λάκκος  , πλάτος και την απαραίτητη προβλεπόμενη από την μελέτη ποσότητα άμμου  και επειδή η ζημιά του Δήμου είναι πάνω από 350.00 χιλιάδες ,είναι με τον νέο νόμο κακουργηματικού χαρακτήρα , επισείει  δε ποινή φυλάκισης από 5 έως 10 χρόνια .

Για την τόσο σοβαρή υπόθεση εκτός από τον Εισαγγελέα Μεσολογγίου πιάνουν δουλειά και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ,όπως και το Υπουργείο Εσωτερικών , Δημοσίων Έργων και τα άλλα όργανα της Συντεταγμένης πολιτείας .

Κύριε Τριανταφυλάκη

Εδώ βρισκόμαστε μπροστά σε μια οργάνωση την οποία στήσατε και συμμετέχουν δυο εργολάβοι , δύο επίορκοι μηχανικοί , ασφαλώς όχι η κυρία Ραλάτου η οποία είναι διαμάντι ήθους και έχει πέσει στην δυσμένεια σας , γιατί δε σας κάνει τα χατίρια  και ασφαλώς στο κόλπο συμμετέχουν και οι διαχειριστές δύο Blogs , οι οποίοι ματαιοπονούν πως μπορούν να πουλήσουν νταβατζηλίκι σε μένα και να γλιτώσουν την τσιμπίδα του νόμου , αφού συμμετέχουν και αυτοί στο μεγάλο φαγοπότι, τώρα αν θα θεωρηθεί εγκληματική οργάνωση , αυτό θα το αποφασίσουν οι αρμόδιοι Εισαγγελείς .

Όπως σας είπα και χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο μπορώ να συγχωρήσω τα πάντα, ακόμη και την αχαριστία , την όποια δεν συγχώρησε ούτε ο Χριστός, τις χυδαίες ύβρεις του υποκόσμου που εκθρέψατε και όπως φαίνεται στα σχόλια των δειλών ανώνυμων μπουμπουκιών σας , μας  προκύψατε και επιβήτορες αφού με καλείται να έρθω καρφωτός με την όπισθεν για να με γα@@@@τε  , χαρακτηρίζοντας με ανερυθρίαστα και ως ρεμάλ.!!!

Να ξέρεις ,πως αναφερθείς άλλη φορά  στο όνομα μου  χωρίς τον προσήκοντα σεβασμό , θα σε  κάνω  να καταπιείς την γλώσσα σου .!!!!

Δεν μπορώ να συγχωρήσω τον σφετερισμό του Δημοσίου Χρήματος και κάτι άλλο , το οποίο θα μάθετε την Κυριακή το βράδυ του Πρώτου γύρου των Δημοτικών εκλογών .!!!!

Πόσο πιο χαμηλά στον βούρκο σας θα κολληθείτε ;;;;

Κύριε Τριανταφυλλάκη

Έχετε μόνο τις πάρα κάτω επιλογές , για να γλιτώσετε την διαπόμπεψη και την φυλακή , γιατί αυτά όλα τα κάνατε πίσω από τις πλάτες των συνεργατών σας , τους οποίους προδώσατε και εξαπατήσατε.!!!!

Ή να παραιτηθείτε άμεσα ζητώντας ειλικρινά συγνώμη.

Ή να μείνετε γαντζωμένος στην καρέκλα και να πάτε στης θάλασσας τον πάτο .

Ή  να πάτε με την  οργάνωση σας  φυλακή και εκεί να καλοπεράσετε .

Ή να τα φορτώσετε για Σκοτία για ένα κομμάτι ξερό ψωμί , αφού για το Ξηρόμερο είστε πλέον ένα ξένο και ρυπαρό σώμα .!!!!!

Να ξέρετε πως το τέλος το τέλος του SEVEN δεν τελειώνει με την εφαρμογή του νόμου , που ζητά από τον ευσυνείδητο Αστυνομικό ο Morgan Freeman , αλλά με  7o Θανάσιμο Αμάρτημα ,στο οποίο δεν μπορεί παρά να υποπέσει ο Brandt Pet.!!!!

 Αστακός 22/12/2021

Παναγιώτης Στάικος

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

Υ.Γ.

 

Μα καλά δεν βλέπετε  το μάτι του Τυφώνα Στάικος Κατηγορίας 5 με ταχύτητες πάνω από 250 χιλιόμετρο την ώρα , που διαλύει την παράγκα Τριανταφυλλάκη και σκορπίζει την πέριξ αυτής κόπρο;;;;

Η παράταξη μας και ο Συνδυασμό μας έχει τόσο δυναμώσει , που θα σας διαλύσει από τον πρώτο γύρο με ποσοστό πάνω από 65%.!!!!

Αντιλαμβάνομαι τον πανικό και την απόγνωση σας , αφού σας εγκατέλειψαν και οι πιο ένθερμοι υποστηριχτές σας .!!!!

Σας υπόσχομαι να το πιείτε το πικρό ποτήρι μέχρι τελευταία σταγόνα , αν δεν την έχετε κοπανήσει για Σκωτία για ένα ξερό κομμάτι ψωμί , γιατί οι πραγματικοί μάγκες πάνε σε Γαλλία και Ελβετία και όχι σε γηροκομεία, που πάνε κάποιοι αποτυχημένοι .!!!

Όσο για τους γελοίους χαφιέδες από το ΤΕΕ  που φρόντισαν να σας το σφυρίξουν μετά από την από 23/10/2020 αίτηση μου για  ορισμό πραγματογνώμονα, είναι πολύ ανόητοι αν νόμιζαν , πως θα τούς αποκάλυπτα τον Άσο Κούπα  , που έχω κρυμμένο στο μανίκι μου , για να πω όταν έρθει η ώρα : τα ρέστα μου .!!!!


 




Σχόλια

  1. ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε ΣΤΑΙΚΟ καλά θα κάνετε να πορευθείτε με τους υπόλοιπους τρεις που εφυγαν απο την παράταξη Γαλούνη.
    Να βρείτε εναν αρχηγό κοινής αποδοχής για να διώξετε την οργάνωση όπως τους αποκαλείται ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πρόεδρος του δημοτκού συμβουλίου είναι ένας γίγαντας της πολιτικής κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και μετα να μιλάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά που καταγγέλλετε κύριε Σταίκο να προσκομίσετε τα στοιχεία στον εισαγγελέα και στις αρμόδιες εποπτεύουσες υπηρεσίες το να πετάτε λάσπή στον ανεμιστήρα δεν είναι σωστό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είστε απαράδεκτος , έχετε ξεφύγει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Ο Εισαγγελέας τα έχει ήδη τα χέρια του και τώρα είναι η ώρα για την φυλακή για τους κλέφτες .!!!!
    Δεν τα περιμένατε αυτά τα αίσχη από τον Γιαννάκη σας .
    Περαστικά σας .!!!
    Ο Αγωγός θα ξηλωθεί ολόκληρος και θα γίνει με το σωστό βάθος ,πλάτος και τα 6.000 κυβικά άμμου και θα τα πληρώσει όλα από την τσέπη του ο Τριανταφυλλάκης σας .!!!
    Κατάλαβες ανθρωπάκι .
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Απαράδεκτοι και για φυλακή είναι όσοι κλέβουν δημόσιο χρήμα .!!!!
    Περαστικά σας .!!!
    Αυτό στην Ψυχιατρική χαρακτηρίζεται ως Ψυχανωμαλία .!!!!
    Είστε ψυχανώμαλοι που η κοινωνία σας πήρε χαμπάρι και σας γύρισε ήδη την πλάτη και σε 17 μήνες θα σας στείλει στον αγύριστο .!!!!
    Παναγιώτης Στάικος
    Ο σκληρός αλλά δίκαιος τιμωρός σας .!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου