Dr.Παναγιώτης Σταικος : Με όλο τον σεβασμό που τρέφω προς τους Δασκάλους όλων των βαθμίδων της μάθησης



 Με όλο τον σεβασμό που τρέφω προς τους Δασκάλους όλων των βαθμίδων της μάθησης ,στους οποίους εξ άλλου χρωστάω το ευ ζην ,ασφαλώς η αναφορά μου δεν είχε να κάνει με τους δασκάλους ,αλλά με τον ανάξιο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβούλιου Ξηρομέρου ,ο οποίος με περίσσιο θράσος επαναλάμβανε τραμπουκίζοντας να μου λέει κουνώντας το δάκτυλο και φωνασκώντας ,ότι ήμουν εκτός θέματος ,γιατί από το απορρέον

από το Σύνταγμα δικαίωμα μου ,τους αποκάλυψα την ληστεία του Δημοτικού Χρήματος .
Άρα δεν ήμουν ο μαθητής της πρώτης δημοτικού σχολείου που ως πρωτοδιορίστηκε δασκαλίτσα θα με επανέφερε σε εντός θέματος .
Βλέπετε για να περάσω με εισαγωγικές εξετάσεις στην ιατρική την οποία μάλιστα τελείωσα σε 5,5 χρόνια και όχι 6 που ήταν κανονικά δεν είχα γράψει εκτός θέματος .
Ίσως ο χαρακτηρισμός μου προς το πρόσωπο Κατσαούνη να μην
ήταν και πολύ δόκιμος ,αφού ο πιο δόκιμος θα ήταν να του πω τι λες ρε ζώον ;;;;
Ελπίζω να σας κάλυψα .!!!
Dr.Παναγιώτης Σταικος
Ειδικός Γενικός Ιατρός
Πτυχιούχος Ιατρικής Αθηνών
Αριστούχος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων .
Με
Μετεκπαίδευση : Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ευαγγελισμού ,Ιατρείο Βρογχικού Άσματος και Σπιρομετρήσεων στο Ευγενίδειο ,σε Υπερήχους στο Λαϊκό Νοσοκομείο ένα χρόνο με άδεια άσκησης Υπερήχων από το Υπουργείο Υγείας και ένα χρόνο σε Λοιμώδη Νοσήματα .

Σχόλια

  1. Όσα πτυχία και να αραδιασετε κ. Σταικο η συμπεριφορά και το λεξιλόγιο σας παραπέμπουν σε αμόρφωτο απολίτιστο και κακό άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν επιτρέπονται αυτά κ Σταικο, πολύ περισσότερο από ένας άνθρωπο σαν και σας που υπήρξατε Δήμαρχος και διεκδικείτε ξανά τέτοιο θώκο! Θα ήταν προτιμότερο να αποσυρθείτε από το να χάνετε τη αξιοπρέπειά σας! Δεν είναι η πρώτη φορά που βρίζετε και ο λόγος σας παύει να έχει βαρύτητα. Σε λίγο κανείς δεν θα σας πέρνει σοβαρά. Ενώ με την εμπειρία που έχετε θα έπρεπε να είστε σεβαστός απο όλους. Λυπάμαι που το λέω και με όλο το σεβασμό ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου