Γενική αργία θα ισχύσει αύριο σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, λόγω της κακοκαιρίας - Τι ανέφερε ο Χρήστος Στυλιανίδης



Γενική αργία θα ισχύσει αύριο σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, λόγω της κακοκαιρίας - Τι ανέφερε ο Χρήστος Στυλιανίδης

Γενική αργία τίθεται σε εφαρμογή για αύριο, Τρίτη, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα», σε Αττική, Εύβοια, Βοιωτία, Κυκλάδες και Κρήτη, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ελλάδας, Χρήστου Στυλιανίδη. Παράλληλα, δεν θα κάνουν τηλεκπαίδευση τα σχολεία στις εν λόγω περιοχές.

Παράλληλα, παραμένουν εγκλωβισμένοι δεκάδες οδηγοί στην Αττική Οδό ενώ το ρεύμα πέφτει σε δεκάδες περιοχές της Ελλάδας.

Παρεμβαίνει ο στρατός στην Αττική Οδό

Όπως έχει γνωστοποιηθεί ο στρατός κατευθύνεται προς την Αττική Οδό προκειμένου να επέμβει και να απεγκλωβίσει

 τους δεκάδες οδηγούς και τις οικογένειες που βρίσκονται ακινητοποιημένοι εδώ και ώρες  και να τους παρέχει ό,τι χρειάζονται, όπως τρόφιμα ή νερό και όπου είναι εφικτό να τους μετακινήσει στην ασφάλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του alfavita.gr o απεγκλωβισμός θα γίνει από 6 σημεία

Η κυκλοφορία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς αυτή την ώρα έχει ως εξής:

Τα Λεωφορεία και Τρόλει έχουν ακινητοποιηθεί εντελώς ενώ η γραμμή 1 του ΗΣΑΠ  δεν πραγματοποιείται λόγω έντονης χιονόπτωσης.

Το Τραμ στη γραμμή Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος προσωρινός τερματικός σταθμός είναι η στάση Παλαιό Δημαρχείο λόγω πτώσης δέντρου στην εναέρια γραμμή στο Κολυμβητήριο προς Βούλα. Στη γραμμή Πικροδάφνη – Σύνταγμα προσωρινός τερματικός είναι η στάση Λεωφ. Βουλιαγμένης.

Παρέμβαση της εισαγγελίας για την Αττική Οδό

Με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στο πλαίσιο της οποίας θα αναζητηθούν τυχόν ευθύνες για το αδίκημα της «παρακώλυσης συγκοινωνιών».

https://www.alfavita.gr

Σχόλια