Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: εκδρομή στον Αστακό το 3ημερο της Καθαράς Δευτέρας!

 


Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών με χαρά σας ανακοινώνει τη διοργάνωση εκδρομής στον όμορφο Αστακό μας, το 3ημερο της Καθαράς Δευτέρας!

Για κρατήσεις θέσεων καλέστε στα τηλέφωνα:
Λευτέρης Καραχρήστος
6934602585
Δήμητρα Ντίνου
6981797724
Σας περιμένουμε!!
========================
Να σας ενημερώσουμε ότι όσοι θέλετε να συμμετάσχετε,  να μας ενημερώσετε εγκαίρως διότι τόσο του ότι  η χρονική περίοδός της εκδρομής είναι πολύ κοντά, όσο και η ασφυκτική πίεση των γραφείων τουρισμού που έχουμε ζητήσει να μας ενημερώσουν για το κόστος, είναι πιεστικοί. Σας ενημερώνουμε ότι η πληρότητα μέχρι και την προχθεσινή ΚΥΑ είναι στο 80% , άλλα υπάρχουν ενδείξεις ότι θα φτάσει στο 100%.
Επομένως εάν η πληρότητα του λεωφορείου είναι ολικη τοτε η τιμή του εισιτηρίου θα είναι και πιο χαμηλή,εν συγκρίσει με την πληρότητα στο 70 η 75%. Εκ των πραγμάτων λοιπόν οσο πιο σύντομα μας ενημερώσετε , τόσο πιο πολύ στην πραγματοποιηση της εκδρομής είμαστε.
Παράλληλα δε σας ενημερώνουμε ότι δεν θα υπάρξουν εξαιρέσεις για διάφορες κοινωνικές ομάδες(φοιτητές, στρατιώτες, μικρά παιδιά, ανέργους κλπ) .
Όσοι καταλάβουν θέση θα πληρώσουν το αντίτιμο του εισιτηρίου, διότι όπως είναι αντιληπτό σε όλους , η εκδρομή προγραμματίζεται από τον σύλλογο για να διευκολύνει τους φίλους του άλλα με την προϋπόθεση οτι δεν υποστεί οικονομική ζημιά.

Σχόλια