Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου : Νέα Ιστοσελίδα για τον Σύνδεσμο Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου ΄΄Τα Κόροντα΄΄

 


Η ιστοσελίδα για λογαριασμό του Συλλόγου Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου Τα Κόροντα   άρχισε να λειτουργεί τον Ιούλιο του 2008 https://takoronta.ucoz.com/  ο κύριος στόχος της ήταν αφενός να προσφέρει άμεση, συνεχή και πλήρη ενημέρωση για τις δραστηριότητες του συλλόγου και αφετέρου να προβάλει το χωριό .

Μέχρι τώρα διαθέτει πλούσιο ενημερωτικό υλικό για το χωριό, κατάλογο Χρυσοβιτσάνων επαγγελματιών, την εφημερίδα ‘’Χρυσοβιτσάνικα Νέα ‘’, τακτικότατη ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων και για την πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας.

 Επίσης διαθέτει πολλές φωτογραφίες από το χωριό και τις εκδηλώσεις του συλλόγου.

Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου με τον συνεχή εμπλουτισμό της ιστοσελίδας με φωτογραφίες και άλλες σχετικές πληροφορίες έχουν καταφέρει να βελτιώσουν σημαντικά την ιστοσελίδα και να την κάνουν πολύ ενδιαφέρουσα.

Το διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Χρυσοβιτσανών Ξηρομέρου Τα Κόροντα αποφάσισε να αλλάξει την Διεύθυνση  του Ισοτόπου να να αναβαθμίσει την Ιστοσελίδα σε καινούρια Διεύθυνση https://xrysobitsa.wordpress.com/

Μεταφέροντας το πλούσιο αρχειακό υλικό στην νέα Ιστοσελίδα.

Τέλος πολλά μελή και φίλοι του συλλόγου ζητούν από το ΔΣ πληροφορίες και κάνουν πολύ καλές προτάσεις.

Σας Προτείνουμε να επισκευθείτε την ιστοσελίδα ενός από τους ποιο δραστήριους Συλλόγους της Αιτωλοακαρνανίας.

Η συντακτική μας ομάδα εύχεται στο Δ.Σ. του  Σύλλογο Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου ΄΄Τα Κόροντα΄΄ Καλή Συνέχεια και πάντα επιτυχίες στο έργο τους ...



Σχόλια