Θ. Μωραΐτης: «Στηρίζουμε τον αγώνα των νοσοκομειακών γιατρών του Νομού μας»

 


Σε δήλωση στήριξης του αγώνα και των διεκδικήσεων των νοσοκομειακών γιατρών της Αιτωλοακαρνανίας προέβη ο βουλευτής του Νομού και Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης......


«Οι νοσοκομειακοί γιατροί, που δεν έλαβαν καμία ουσιαστική ενίσχυση και στήριξη, είναι οι πραγματικοί ήρωες της υγειονομικής κρίσης, τόσο πανελλαδικά, όσο και στο Νομό μας», ανέφερε. Παράλληλα πρόσθεσε ότι «η Αιτωλοακαρνανία εγκαταλείφθηκε πλήρως από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, με τα δύο Νοσοκομεία και τους γιατρούς τους να δίνουν υπεράνθρωπο αγώνα».

«Στεκόμαστε αυτονόητα στο πλευρό των νοσοκομειακών γιατρών της Αιτωλοακαρνανίας», υπογράμμισε, τονίζοντας τη στήριξη στον αγώνα τους. Κλείνοντας τη δήλωσή του ο βουλευτής επεσήμανε πως «τα αιτήματά τους πρέπει να γίνουν πράξη».

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Μωραΐτη:

«Οι αλλοτινοί ήρωες με τις λευκές μπλούζες, στους οποίους η κυβέρνηση έδωσε ένα χειροκρότημα στα μπαλκόνια πριν από δύο χρόνια, αφέθηκαν στο έλεος της πανδημίας. Φορτώθηκαν δυσανάλογο βάρος, στο οποίο ανταποκρίθηκαν ηρωικά και με επιτυχία, υπερβάλλοντας εαυτούς. Οι νοσοκομειακοί γιατροί, που δεν έλαβαν καμία ουσιαστική ενίσχυση και στήριξη, είναι οι πραγματικοί ήρωες της υγειονομικής κρίσης, τόσο πανελλαδικά, όσο και στο Νομό μας.

Η Αιτωλοακαρνανία εγκαταλείφθηκε πλήρως από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, με τα δύο Νοσοκομεία και τους γιατρούς τους να δίνουν υπεράνθρωπο αγώνα. Οι νοσοκομειακοί γιατροί κατάφεραν να κρατήσουν όρθιο το Νομό, να βοηθήσουν τους ασθενείς και τις οικογένειές τους, να δώσουν δύναμη σε όλες και όλους μας.

Σε αυτούς, τους ήρωες της πρώτης γραμμής, χρωστάμε πάρα πολλά.

Στεκόμαστε, λοιπόν, αυτονόητα στο πλευρό τους σ' αυτόν τον αγώνα. Ενάντια στην απαξίωση, τόσο της προσφοράς τους, όσο και της Δημόσιας Υγείας, με την οποία η κυβέρνηση Μητσοτάκη χτίζει το αφήγημα για το τερατώδες Νέο ΕΣΥ, δρομολογώντας συγχωνεύσεις, ντιλς με εργολάβους και ΣΔΙΤ.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί του Νομού μας έχουν δίκιο.

Και τα αιτήματά τους πρέπει να γίνουν πράξη».

Σχόλια