Πάτρα: Αναστέλλουν τη λειτουργία τους μαγαζιά της Εστίασης λόγω ρεύματος- Με κεριά την Τετάρτη στους δρόμους

 


Διαμαρτύρονται για την τιμή της ενέργειας

Το ρεύμα γονατίζει την εστίαση και αναψυχή. Το ηλεκτρικό ρεύμα καίει τους επαγγελματίες κάθε κλάδου. Μαζί με τους επιχειρημαρίες της εστίασης - αναψυχής και οι επαγγελματίες στο λιανεμπόριο βλέπουν διπλά ακόμη και τριπλά αυξημένους λογαριασμούς. 

 
Οι επιχειρηματίες δεν πιστεύουν στα μάτια τους όταν βλέπουν τα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος αλλά ακόμη και εκείνα του υγραερίου που χρησιμοποιούν σε κουζίνες και εξωτερικά θερμαντικά μέσα τους χειμερινούς μήνες. 

Τα μέλη του ΣΚΕΑΝΑ έχουν καλέσει σε κινητοποίηση όλων την Τετάρτη. Ζητούν τη συμμετοχή όλων όσοι πλήττονται από τις τιμές της ενέργειας, στην κινητοποίηση που θα καταλήξει στην πλατεία Γεωργίου το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Οι επαγγελματίες με κεριά στα χέρια θα διαμαρτυρηθούν για την ολοένα και αυξανόμενη τιμή της ενέργειας και τα εως τώρα μέτρα της κυβέρνησης που έχουν κυρίως τη μορφή συμμετοχής σε ένα μικρό ποσοστό, στα υπέρογκα ποσά που καλούνται να πληρώσουν.

Το μέλος του ΣΚΕΑΝΑ Κώστας Σακκής καλεί όλους να δώσουν δυναμικό παρών, καθώς το θέμα τους αφορά. Όπως χαρακτηριστικά λέει ο ίδιος, δεν  είναι λίγοι αυτοί που αναστέλλουν ή σκέφτονται να αναστείλουν τη λειτουργία της επιχείρησής τους μέχρι να περάσει το κύμα της ακρίβειας καθώς το ρεύμα  είναι δύο και τρεις φορές πάνω από την τιμή των ενοικίων τους.

Σχόλια